|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kociątko81 gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lut 2010, 9:10 Temat postu: |
|
|
Mój narzeczony mocno mnie zaskoczył. Dość często chodzimy do restauracji na kolacje, więc niedzielny wypad do knajpki, podczas gdy w lodówce jedynie światło się schowało, nie był niczym nadzwyczajnym.
Jechaliśmy długo. Przy okazji K. pokazał mi miejsca, w których się wychował, dorastał itp. Po godzinie byliśmy na miejscu. Zdziwiło mnie, że wybrał jedną z najbardziej eleganckich i najdroższych restauracji w W-wie.
Weszliśmy na górę. Stolik na uboczu. Piękne wnętrza i cicha muzyka sącząca się z głośników. Kelner podał nam menu, a K. siedział i patrzył na mnie cały czas. Milczał. Po kilku minutach zapytałam, czy coś się stało, że ze mną nie rozmawia. Na co mój narzeczony odpowiedział, że chciałby zapytać mnie o coś bardzo dla niego ważnego. Wstał wyjmując z pudełeczka błyszczące cudeńko. Po czym padło TO pytanie
Póżniej już tylko wyśmienite białe wino, pyszne jedzonko i słodki deserek.
Bardzo mi się podobało... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Czw 18 Lut 2010, 15:55 Temat postu: |
|
|
Mój S oświadczył mi się właśnie na sopockim molo , heh zupełnie się nie spodziewałam nie wiedziałam że stać go na taki romantyzm  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eliza bywalec

|
Wysłany: Czw 18 Lut 2010, 19:24 Temat postu: |
|
|
Mi się mój ukochany ośiwiadczył na ostatniej wigilii przy całej mojej rodzinie i to mi się bardzo podobało i było romantyczne no i cwane bo wiedział że mu nie odmówie przy takiej okazji  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 12:18 Temat postu: |
|
|
Czasami w naszych mężczyznach drzemie romantyzm, o który nawet byśmy ich nie podejrzewały, już nieraz się o tym sama przekonałam. Mężczyźni chcą, by ten dzień był wyjątkowy i starają się wymyślić coś niezwykłego. _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eliza bywalec

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 13:25 Temat postu: |
|
|
Prawda
I to bardzo miło jak tak czasem potrafi czymś zaskoczyć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 22:13 Temat postu: |
|
|
to właśnie ich urok  _________________ Kasia i Arek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maja25 początkujący

|
Wysłany: Nie 21 Lut 2010, 0:28 Temat postu: Zareczyny |
|
|
Witam
Moj ukochany oswiadczyl mi sie po 11 miesiacach. Znalismy sie juz od ponad pieciu lat, ale para jestesmy 11 miesiecy.
Zareczyny.... Sprowadzil mnie do mojego malego SPA( wybudowano mi dodatkowa lazienke, z jakuzzi, sauna itp) Gdzie z muzyka w tle, platkami roz na podlodze i ogromna ilosci swiec, moj ukochany ukleknal i oswiadczyl sie.
Zrobil to w takim miejscu, gdyz to okazalo sie byl rowniez moj prezent zareczymowy. Powiedzial, ze po ciezkim dniu, bede sie tu relaksowac, a na dodatek kojarzyc to miejsce z jednym z najbardziej wyjatkowych momentow w moim zyciu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pablo&Aga gaduła

|
Wysłany: Nie 21 Lut 2010, 5:33 Temat postu: |
|
|
Ja się oświadczyłem mojej A. w zakamarkach zamku w Ogrodzieńcu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Pon 22 Lut 2010, 11:23 Temat postu: |
|
|
ja też miałam bardzo tradycyjne zareczyny w przytulnej wloskiej restauracji, z szampanaem , cicha muzyczka , rozami i fajerwerkami na zewnatrz, i mi sie podobalo:) a pamietam ze nareczony mojej kuzynki tak sie staral cos wymyslic, ze podpatrzyl w jednym filmie pierscionek schowany w ciastku i tak zrobil, skonczylo sie jednak na pogotowiu dentystycznym , bo moja kuzynka ułamała sobie zęba i wypadła jej plomba:) i po wszystkim spuchnięta i obolała powiedziała oczywiscie tak, ale nie poleca takich zareczyn na przyszlosc;p smieja sie jednak ze bedzie co dziciaczkom opowiadac w przyszlosci  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Pon 22 Lut 2010, 11:42 Temat postu: |
|
|
a ja miałam romantyczne latem nad morzem przy zachodzie słońca i byłam szalenie zaskoczona:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|