Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie wręczyć pierścionek zaręczynowy - nietypowe pomysły...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kociątko81
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 18 Lut 2010, 9:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój narzeczony mocno mnie zaskoczył. Dość często chodzimy do restauracji na kolacje, więc niedzielny wypad do knajpki, podczas gdy w lodówce jedynie światło się schowało, nie był niczym nadzwyczajnym.

Jechaliśmy długo. Przy okazji K. pokazał mi miejsca, w których się wychował, dorastał itp. Po godzinie byliśmy na miejscu. Zdziwiło mnie, że wybrał jedną z najbardziej eleganckich i najdroższych restauracji w W-wie.

Weszliśmy na górę. Stolik na uboczu. Piękne wnętrza i cicha muzyka sącząca się z głośników. Kelner podał nam menu, a K. siedział i patrzył na mnie cały czas. Milczał. Po kilku minutach zapytałam, czy coś się stało, że ze mną nie rozmawia. Na co mój narzeczony odpowiedział, że chciałby zapytać mnie o coś bardzo dla niego ważnego. Wstał wyjmując z pudełeczka błyszczące cudeńko. Po czym padło TO pytanie
uśmiech

Póżniej już tylko wyśmienite białe wino, pyszne jedzonko i słodki deserek.

Bardzo mi się podobało...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
AniaKicia87
guru
guru

PostWysłany: Czw 18 Lut 2010, 15:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uśmiech Mój S oświadczył mi się właśnie na sopockim molo , heh zupełnie się nie spodziewałam język Embarassed nie wiedziałam że stać go na taki romantyzm Very Happy

Powrót do góry
eliza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 18 Lut 2010, 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi się mój ukochany ośiwiadczył na ostatniej wigilii przy całej mojej rodzinie i to mi się bardzo podobało i było romantyczne no i cwane bo wiedział że mu nie odmówie przy takiej okazji język
Powrót do góry
E-kwiaty
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 19 Lut 2010, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasami w naszych mężczyznach drzemie romantyzm, o który nawet byśmy ich nie podejrzewały, już nieraz się o tym sama przekonałam. Mężczyźni chcą, by ten dzień był wyjątkowy i starają się wymyślić coś niezwykłego.
Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
eliza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 19 Lut 2010, 13:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda uśmiech
I to bardzo miło jak tak czasem potrafi czymś zaskoczyć uśmiech
Powrót do góry
arek24
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 19 Lut 2010, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to właśnie ich urok uśmiech
Maja25
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 21 Lut 2010, 0:28    Temat postu: Zareczyny Odpowiedz z cytatem

Witam
Moj ukochany oswiadczyl mi sie po 11 miesiacach. Znalismy sie juz od ponad pieciu lat, ale para jestesmy 11 miesiecy.
Zareczyny.... Sprowadzil mnie do mojego malego SPA( wybudowano mi dodatkowa lazienke, z jakuzzi, sauna itp) Gdzie z muzyka w tle, platkami roz na podlodze i ogromna ilosci swiec, moj ukochany ukleknal i oswiadczyl sie.
Zrobil to w takim miejscu, gdyz to okazalo sie byl rowniez moj prezent zareczymowy. Powiedzial, ze po ciezkim dniu, bede sie tu relaksowac, a na dodatek kojarzyc to miejsce z jednym z najbardziej wyjatkowych momentow w moim zyciu...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pablo&Aga
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 21 Lut 2010, 5:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się oświadczyłem mojej A. w zakamarkach zamku w Ogrodzieńcu.

Powrót do góry
eve86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 22 Lut 2010, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też miałam bardzo tradycyjne zareczyny w przytulnej wloskiej restauracji, z szampanaem , cicha muzyczka , rozami i fajerwerkami na zewnatrz, i mi sie podobalo:) a pamietam ze nareczony mojej kuzynki tak sie staral cos wymyslic, ze podpatrzyl w jednym filmie pierscionek schowany w ciastku i tak zrobil, skonczylo sie jednak na pogotowiu dentystycznym , bo moja kuzynka ułamała sobie zęba i wypadła jej plomba:) i po wszystkim spuchnięta i obolała powiedziała oczywiscie tak, ale nie poleca takich zareczyn na przyszlosc;p smieja sie jednak ze bedzie co dziciaczkom opowiadac w przyszlosci lol uśmiech

Powrót do góry
madzia85
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 22 Lut 2010, 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja miałam romantyczne latem nad morzem przy zachodzie słońca i byłam szalenie zaskoczona:)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 5 z 14

Skocz do: