Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

STRÓJ NA POPRAWINY
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 154, 155, 156  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Nie 31 Sty 2010, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi też najbardziej podoba się nr 3. I jestem w podobnej sytuacji, jak Ty Kornelia, ale jeszcze sie nie rozglądałam za ubraniami na poprawiny.

Sukienka podoba mi się, i jeśli zdjęcie oddaje sukienkę jak w realu, to jet piękna. uśmiech

Mam tylko jedną "uwagę". Fioletowy jest o tyle trudnym kolorem, bo bardzo podkreśla wszelkie niedostatki cery. I ja zastanawiałabym się, czy to dobry wybór po całonocnym szaleństwie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nika87
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 8:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy mozna ubrac na poprawiny biala sukienke?? Planujemy wziac najpierw slub cywilny, a za dwa lata koscielny. Chcialabym wystapic na poprawinach w sukience z cywilnego. bardziej pasowalaby jakas rozowa i niebieska... Ale ja juz nie moge sie doczekac bialej:D To bylaby taka krotsza sukieneczka. jedna z tych trzech:

http://www.edenbridals.com/7266-p-1554.html

http://www.edenbridals.com/7211-p-1280.html

http://www.edenbridals.com/7189-p-1149.html

Co myslicie?pytajnik?
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nika, na cywilny i poprawiny możesz śmiało ubrać białą suknię. szczególnie jeśli jest krótka. ja bym ubrała. nawet mam upatrzonych kilka modeli w nadziei, że namówię mojego Jacka na osobny cywilny i kościelny Cool

z tych, które wkleiłaś, najbardziej wpadła mi w oko ta pierwsza Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Coni
guru
guru

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chce na poprawinach wystapic w bialej, krotkiej sukience Cool
No chyba ze w miedzyczasie znajde cos co mnie po prostu powali na ziemie w innym kolorze - na razie takiej nie znalazlam uśmiech

Z tych sukienek, ktore wrzucilas najbadziej mi sie podoba ta druga, ale bez tej falbany spod spodu uśmiech

Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 21:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na to,że ja chce byc na poprawinach w spodniach pytajnik Rolling Eyes

Źle się czuję w sukienkach i spódnicach. Prawie zawsze nosze spodnie.

Na poprawiny wybiorę oczywiście eleganckie spodnie i do tego jakąś fajną/elegancką bluzkę.

Na razie nie mam co pokazać, bo dopiero kiełkuje w głowie uśmiech
Powrót do góry
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 11 Lut 2010, 0:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nika87 wszystkie ładne uśmiech

ewaq04 poprawiny są już mniej oficjalne więc myślę, że spodnie mogą być uśmiech Ważne żeby było Ci wygodnie uśmiech Myślę, że na poprawinach można się już spokojnie wyluzować uśmiech

Powrót do góry
iwonaryki
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 5 Maj 2010, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My to nie zamierzamy wyprawać żadnych tam poprawin gdyż wcale nam to się nie opłaca .. A co do tematu .. powiem wam że jak moja koleżanka brała ślub cywilny to później dzień po ślubie wyprawiła na podwórku na wsi u swoich rodziców (gdzie kiedyś mieszkała )poprawiny zaprosiła jedynie najbliższą swoją rodzinę itp...a ubrać to każdy ubrał się elegancko i w miarę na luzie ona to na luzie była ubrana gdyż była obecnie w 2 miesiącu ciąży a nie pobrała się ze swoim narzeczonym ze względu na dziecko tylko z takiego powodu bo się kochali a dziecko było ich dodatkowym szczęściem Surprised Surprised Surprised Surprised i bawili się do białego rana przy muzyce puszczanej z kaset itp.. i przy grilu a pod wieczór zrobili sobie wielkie ognisko jak sama mi opowiadała to były na prawdę wspaniałe poprawiny które ona będzie pamiętać do końca życia najważniejsze jest to aby się bawić ... radować a nie stać jak kołki i tylko się obżerać Very Happy

Powrót do góry
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Sro 5 Maj 2010, 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o kurcze,,,a ja nawet jeszcze o tym nie myślałam... :/ ale pewnie kupie coś,co potem będzie na codzień tzn. uśmiech

ewqa też mi się podoba pomysł spodni :)albo getry.. jestem za ...do tego jakaś tunika może.. Rolling Eyes

Powrót do góry
Coni
guru
guru

PostWysłany: Sro 5 Maj 2010, 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewqa04 napisał:
A co powiecie na to,że ja chce byc na poprawinach w spodniach pytajnik Rolling Eyes

ewqa - moze trudno w to uwierzyc, ale na poprawinach wystapilam na tzw. "luzie" (jeansy i bialy top z odkrytymi plecami) uśmiech Mialam naszykwana sukienke i szpilki, ale po calonocnych tancach nie bylam w stanie ubrac zadnych butow, bo lekko odbilam sobie stopy... Jedyne buty w jakich jako tako moglam chodzic, to biale baleriny do ktorych pasowaly jedynie jeansy uśmiech Moral z tego taki, ze spokojnie mozesz isc w spodniach mniej lub bardziej eleganckich i nikomu nic do tego uśmiech

Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Sro 5 Maj 2010, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coni - w takim razie dżinsy bede mieć w zapasie oczko
Pomyślalam o spodniach własnie z tego powodu, że po całonocnej zabawie bedę zmuszona założyć wygodne, acz niezbyt eleganckie buty. Poza tym łatwo nabijam sobie sińce i martwię sie, że po różnych wyskokach i hołubcach będę mieć poobijane nogi. A to sie ma nijak do sukienki Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 154, 155, 156  Następny
Strona 7 z 156

Skocz do: