|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kwiatus uzależniony

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:09 Temat postu: |
|
|
w końcu słynne powiedzenie brzmi: "Miłość jest ślepa"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:14 Temat postu: |
|
|
Ehh.. wiecie, to jest toczenie bojów o to samo. Ile razy mozna? Dzis miał jakiegos diabła za skórą bo ni stąd ni zowąd wyskoczył mi z tekstem ze on to brązowego garnituru nie chce i kupi czarny I choc tlumaczylam mu tysiac razy ze nikt go na siłe w brąz nie ubiera - chce tylko by przymierzył kilka odcieni by sie przekonac czy jest mu w tym zle/dobrze... To nie - foch i juz. I awantura..az pojechałam mu od tępych baranów Ile razy mozna powtarzac? Mowie i mowie a on nie słucha a pozniej jest wielce zaskoczony..
Wiec dzis foch. i to z mojej strony. Koniec tego dobrego. nie bede prosiła 5 razy o to samo. Nie przymierzy brązu? Kupi czarny pierwszy lepszy? To bedzie musial kupic drugi bo ja sie z nim w takim czyms nie pokaze.
On wszystko zostawia na ostatnia chwile. Od pol roku ma sie zajac zarezerwowaniem auta do slubu - myslicie ze chociaz poszukal? On chyba ma nadzieje ze pojedziemy jego staruśkim fordem! O nie! mowy nie ma! Najwyzej bedzie płacił 1000zł za limuzyne bo tylko to białe szkaradzctwo zostanie niewynajęte na tydzien przed datą
Po prostu rece opadają..
a to jest moj foch własnie...
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:18 Temat postu: |
|
|
Mój M. też wszystko zostawia na ostaniom chwilę. Jak coś zaczynam mu przypominać trochę mocniej, to wmawia mi, że panikuję... Z garniturem też toczyliśmy bój, bo on uparł sie, że do ślubu pójdzie w jasnym garniturze - ja coś takiego uważam za najgorsze szkaradztwo, toleruję jasny garnitur tylko lniany, a tu takiego nie widziałam. Nagadałam mu, że z facetem, który wygląda jak lodziarz. I... po wielu bojach udało sie, będzie ciemny garnitur, kolor jeszcze nie jest ostateczni wybrany, jaki nam się spodoba taki kupimy.
Więc Liziii spokojnie, my kobiety mamy siłę przekonywania! _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:35 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: |
a to jest moj foch własnie...
 |
foch mnie rozwalił. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:38 Temat postu: |
|
|
Bo ten foch jest zajebiaszczy pokazał mi się dopiero na ekranie. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:43 Temat postu: |
|
|
foch jest najlepszy jeszcze z przytupem i z pół obrotu
Liziii, jak to mówi ktoś ode mnie z ferajny: nie daj się, a zesraj się. facet sam musi dojść do wniosku co jest najlepsze dla niego, a przekonywać go możesz tylko spokojnie i argumentami nie do przejścia, bo inaczej zawsze się wywinie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 2:42 Temat postu: |
|
|
juz ja go nie bede przekonywac. Masz racje metka - wywinie sie jak go przycisne. Wiec teraz taktyka na czytanie ze zrozumieniem. Napisze mu karteczke co ma jeszcze załatwic i do kiedy. Niech przeczyta kilka razy, poduma nad tym... Moze do niego dotrze?
Foch jest bajerancki i powiem Wam ze w wiekszosci przypadkow konczy klotnie Bo jak walne M takiego focha na gg to facet wymięka ale dzis ja nie wymiękłam!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 13:15 Temat postu: |
|
|
[quote="metka"]foch jest najlepszy jeszcze z przytupem i z pół obrotu
i z piacha w oku Jak to bylo? "Mow mi Diego ,wladca piachy i siniaka" Ja na mojego raz wrzasnelam. Az usiadl bo takich decybeli wtedy dostalam ze az psy uciekly od stol _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 17:50 Temat postu: |
|
|
ja sobie tego focha wrzuciłam na opis na gg a co! z dopiskiem "wszyscy kłamią". _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yagna kandydat

|
Wysłany: Wto 9 Mar 2010, 12:19 Temat postu: |
|
|
| ten foch jest ekstra:) |
|