Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

co ostatnio dla siebie zrobiłyśmy....?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 400, 401, 402  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sadie - będziesz mamą zastępczą psiaków pytajnik Dobrze przeczytałam pytajnik
Wrzuć zdjątko.. uwielbiam psy, koty...

W sprawie Waszego remontu - powodzenia uśmiech . Ja robiłam remont łazienki 2 lata temu. Pewnie na Wyspach inaczej to troche wygląda,ale ja tego nie chce drugi raz przechodzić. Evil or Very Mad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
eve86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

awans dostalam!wykrzyknik nie wiem jak i czemu ja, bylam pewna ze dostanie go kolezanka ktora jest z agencja od 2,5 roku, mnie dopiero roczek stuknal, a ile ochow i achow sie nasluchalam:) i podwyzke co za tym idzie tez ! mala bo mala, ale zawsze, radosc mam jak dziecko:) ~moj pierwszy awans w zyciu uśmiechuśmiechuśmiechuśmiech

Powrót do góry
metka
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gratulejszyn uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziekowac:) ja nadal w szoku jestem, chyba nie mniej bym sie cieszyla z wygranej w totka lol

Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 2:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sadie gratulacje jesli chodzi o psiego newsa uśmiech I czekam na fotki ale bez ciśnien oczko
eve98 - Gratuluje! Widac praca nie poszla na marne i czyms tam sobie zasluzylas uśmiech oby tak dalej uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 9:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii dziekuje, mysle ze szczescie tez duzo dalo;) znajac moja szefowa, to powiem ze nawet napewno;)

a my dzis idziemy na kolacje we dwoje:) do milej wloskiej knajpki uśmiech juz sie nie moge doczekac uśmiech

Powrót do góry
metka
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my byliśmy na kolacji w zeszłym tygodniu uśmiech
takie wyjście z domu coś razem zjeść, zwłaszcza jeśli jeszcze jest ku temu okazja, to bardzo fajna sprawa uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewqa04 napisał:
Sadie - będziesz mamą zastępczą psiaków pytajnik Dobrze przeczytałam pytajnik
Wrzuć zdjątko.. uwielbiam psy, koty...

W sprawie Waszego remontu - powodzenia uśmiech . Ja robiłam remont łazienki 2 lata temu. Pewnie na Wyspach inaczej to troche wygląda,ale ja tego nie chce drugi raz przechodzić. Evil or Very Mad

Dopiero przeszlismy etak rekrutacji wiec narazie nie mamy zadnego psa pod opieka.
Ewqa wydajesz sie byc lekko zdziwiona faktem ze psy moga miec matke zastepcza uśmiech . Nic w tym zlego. Juz ci wyjasniam jak to dziala.
Psy trafiaja do organizacji (schroniska) z roznymi problemami. Zdrowotnymi, behawioralnymi, zestresowwane itd. O strone fizyczna psow dba sie latwo. Bada sie je, szczepi, odrobacza, daje antybiotyki jesli to konieczne. A potem one czekaja na adopcje. W schronisku-organizacji. Rodzina zastepcza dostaje psa/psy zeby one na ta adopcje mogly czekac w normalnym domu, byc moze z innymi psami, doswiadczajac organizacji zycia w domu (nie gryziemy kabli, szczotek, nie sikamy, nie ganiamy firanek poruszonych wiatrem itp) Odnosnie psow, zwlaszcza owczarkow panuje niezdrowy mit ze mozna je przywiazac do budy i bedzie im dobrze. Otoz nie. Czasem wiec trafiaja do nas 5 letnie psy ktore w zyciu nie widzialy kapcia, gazety, szklanki. Zadaniem takiej rodziny zastepczej jest zapoznanie psa z tym wszystkim, rozpieszczanie go (w granicach rozsadku- najlepiej jedzeniem) nauczenie zycia w stadzie ludzkim i zwierzecym. Od naszej pacy zalezy jak szybko pies zostanie adoptowany. Potem przychodzi kolejny biedak i kolejny itd. Ciezka praca ale daje duzo satysfakcji. No i jest dobrym tematem do moich studiow Very Happy
Co do remontow to ja je uwielbiam!! Niekoniecznie specjalisci ktorzy maja pecha dla mnie wtedy pracowac Twisted Evil Lubie ulepszac poprawiac, planowac... Doczekac sie nie moge.
Eve congratulation!! Wypije za ciebie uśmiech
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sadie napisał:
Wreszcie po dlugich negocjacjach, rozmowach i swieceniu oczami udalo nam sie uzyskac prawa do bycia rodzina zastepcze dla owczarkow. Organizacja po starannym wysluchaniu i obadaniu sprawy (w sobote dwoch bechawiorystow i trener) stwierdzila z tak, mozna powierzyc nam onka do opieki i tymczasowego fosterowania Very Happy A wiec wygralismy wojenke Very Happy

czyli pogratulować Very Happy zdziwiłabym się na serio, gdybyście przegrali.

eve, gratulacje! awans na pewno zasłużony Wink

ja remonty też lubię, ale jak ja je przeprowadzam/ich pilnuję, a nie jak zajmuje się tym szwagier.

zjadłam torebkę chipsów. zamówiłam 2 roll-ony na teleskopowych kijkach, bo niedługo zabierzemy się za malowanie ścian w kuchni. o! i kupiłam sobie podpaski Cool lol

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 400, 401, 402  Następny
Strona 101 z 402

Skocz do: