|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sony85 maniak

|
Wysłany: Pon 11 Sty 2010, 21:55 Temat postu: |
|
|
A ja sie właśnie dwiedziałam ze pierwsze spotkanie na naukach w mojej parafi to bite 3 godziny siedzenia w kościele.....i podobno babka z poradni nawiedzona jest i niczego nieprzepuści..nawet mierzenia temperatury..niebede mówić gdzie i po co bo sie domyślacie...
...musze sie popytać w parafi mojego kachanie.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 12 Sty 2010, 16:07 Temat postu: |
|
|
A my dziś idziemy do proboszcza Ł. ustalić co i jak z naukami itd  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Czw 14 Sty 2010, 23:45 Temat postu: |
|
|
nam zostały już tylko 2 spotkania i koniec, na dzisijszym była mpwa o różnicach między kobietą, a mężczyzna- psychicznych i powiem szczerze , że było super ! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madziex bywalec

|
Wysłany: Pon 18 Sty 2010, 1:36 Temat postu: |
|
|
KiSe My mieliśmy to samo, ale dzisiaj... mi też się bardzo podobało! Małżeństwo, które prowadziło dzisiaj naprawdę świetnie to zrobiło Byli bardzo sympatyczni i mówili zupełnie do rzeczy... nie owijali w bawełnę, że miłość to swiętość i się kłócić nie można czy takie tam... Szczerze, to myślałam, że będzie gorzej na naukach i że w ogóle nie odczuję ich... ale ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu odbieram je bardzo pozytywnie i sporo z tego co mówią na nich biorę do siebie
P.S. też tylko 2 spotkania do końca  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 18 Sty 2010, 12:58 Temat postu: |
|
|
My się wybieramy po sesji w lutym do poradni rodzinnej  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
inessia85 gaduła

|
Wysłany: Pon 18 Sty 2010, 13:02 Temat postu: |
|
|
jak ja się cieszę, że mamy to już za sobą. jeszcze tylko raz do spowiedzi przed samym ślubem i gotowe. Nauki i poradnia życia rodzinnego to był koszmar. _________________ [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/eiktyx8dn65wz2yr.png[/img][/url]
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2u6bd0mkfq7g6.png[/img][/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Pon 18 Sty 2010, 13:17 Temat postu: |
|
|
myśle , żę dużo zależy od prowadzącego, kilka razy nam się daarzył taki, że wszyscy prawie spali  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 18 Sty 2010, 14:57 Temat postu: |
|
|
Wypytujemy znajomych o taką poradnię w której można się nie zanudzić, jest kilka w mieście więc myślę,że coś wybierzemy  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Pon 18 Sty 2010, 16:43 Temat postu: |
|
|
dokładnie , my z polecenia wybraliśmy akurat tą do której chodzimy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sob 23 Sty 2010, 3:01 Temat postu: |
|
|
a my, mimo że bardzo się staramy, z tych nauk nic nie wychodzi
za pierwszym razem jak już się wybraliśmy, ksiądz prowadzący musiał zrezygnować, bo organizował andrzejki dla dzieci i czasu nie miał. Dostaliśmy obrazek i tyle. Dwa tygodnie później znów postanowiliśmy się wybrać, ale wtedy w ogóle nauk nie było a kościół zamknięty. Tydzień temu nam się kompletnie zapomniało no i tak to leci... jutro znów się postaramy wybrać, o ile nie zakopię się pod kocem z książką i nie poddam błogiemu lenistwu
ja nie wiem... tutaj w UK nauk nie mają i są szczęśliwi. Za to w PL zawsze kombinują ze wszystkim jak koń pod górę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|