Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Trudne warunki pogodowe i pomoc drogowa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Georgesfilemon
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 19 Cze 2024, 21:24    Temat postu: Trudne warunki pogodowe i pomoc drogowa Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z Was miał kiedyś problem z uzyskaniem pomocy drogowej w trudnych warunkach pogodowych? Ja miałem taką sytuację zimą, kiedy auto utknęło w śniegu. Firma, którą wybrałem z okolic Warszawy, okazała się bardzo pomocna, ale czekałem na ich przyjazd prawie godzinę. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy możecie polecić firmy, które działają sprawnie nawet w trudnych warunkach?
Na Kraków mam sprawdzoną - holowaniekrakow24.pl ale na Warszawę już nie..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
humbelina
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 23 Lip 2025, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o inne lokalizacje, to warto też zwrócić uwagę na takie rozwiązanie jak Pomoc drogowa, auto holowanie, laweta - Białystok - Pul Marek: https://www.pomocdrogowa.bialystok.pl/ . Jest to firma, która od wielu lat działa na rynku. Na pewno Ci pomogą.
Powrót do góry
yours
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 23 Lip 2025, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdarzyło mi się ostatnio pomyśleć, co by było, gdyby samochód odmówił posłuszeństwa w trasie. Szukałam informacji, na co zwracać uwagę przy wyborze firmy Z usługą pomoc drogowa i natknęłam się na kilka ciekawych wskazówek. Ważne są nie tylko czas reakcji, ale też dostępność przez całą dobę i doświadczenie przy różnych typach awarii. Zastanawiam się, czy ktoś ma sprawdzoną firmę, którą mógłby polecić na nagłe przypadki. Dobrze mieć takie kontakty „na wszelki wypadek”.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: