|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Wto 9 Kwi 2024, 20:45 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z kosmetykami i środkami do higieny osobistej, w tym np. maseczka na noc Artistry . Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Wysłany: Czw 25 Kwi 2024, 21:48 Temat postu: |
|
|
Do listy codziennie używanych kosmetyków w ostatnim czasie trafiła kremowa pomadka eveline wonder match. Cudownie wygląda na ustach, jest elegancka i trwała. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
arecia początkujący

|
Wysłany: Czw 2 Maj 2024, 23:59 Temat postu: |
|
|
Nawilzająco na ciała działa Balsam kokosowy Pahwash z mango, mega pachnie, nawilża, wygładza skóre, pomaga tez na zmiany skórne. Uwielbiam go |
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Wto 28 Maj 2024, 20:24 Temat postu: |
|
|
Mam swoje ulubione kosmetyki do makijażu ale też od czasu do czasu lubię testować nowości. Często kosmetyki zamawiam w drogerii online i tam zawsze coś dodatkowo wrzucę do koszyka. Szukam teraz jakichś niezawodnych kosmetyków do makijażu, bo w rodzinie będzie kilka wesel a make-up chcę zrobić sobie sama. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Pią 31 Maj 2024, 12:31 Temat postu: |
|
|
W kategorii perfumy damskie, https://www.avon.pl/303-334/perfumy/perfumy-damskie proponuje bogaty asortyment zapachów, które mogą zadowolić nawet najbardziej wymagające gusta. Oferta obejmuje zarówno klasyczne kompozycje, jak i nowoczesne, innowacyjne zapachy, idealne na każdą okazję. Perfumy Avon to doskonały wybór dla kobiet, które cenią sobie jakość i różnorodność w codziennej pielęgnacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
terrka kandydat

|
Wysłany: Wto 30 Lip 2024, 20:30 Temat postu: |
|
|
Polecam polska marke Bielenda, świetne i tanie kosmetyki. Uwielbiam linie Skin O3 Zone do młodej cery , mega kosmetyki z nasyconym ozonem olejkiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Pią 30 Maj 2025, 14:03 Temat postu: |
|
|
Mam podobny problem i długo szukałam czegoś, co nie podrażnia. Dobrze sprawdziły mi się kosmetyki z Barwy - https://sklep.barwa.com.pl/191-dla-pupili , zwłaszcza te z serii Hypoalergicznej. To polska marka z tradycją, produkują od dziesięcioleci, a ich produkty są naprawdę łagodne i przemyślane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rachela gaduła

|
Wysłany: Czw 3 Lip 2025, 10:26 Temat postu: |
|
|
Idź do dermatologa, który dobierze dla Ciebie odpowiednie leki i kosmetyki. Możliwe, że wystawi Ci receptę na leki oraz kosmetyki recepturowe. Taką receptę możesz zrealizować w aptece DOZ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Wto 15 Lip 2025, 16:26 Temat postu: |
|
|
Zwróciłam ostatnio uwagę na markę AngeLove https://angelove.pl/, która oferuje szeroki wybór zapachów inspirowanych znanymi kompozycjami. Przeglądając ich katalog, natrafiłam na kilka propozycji, które bardzo przypominają popularne francuskie perfumy, choć oczywiście pod innymi nazwami. Zastanawiam się, czy ktoś miał już okazję ich używać i może coś powiedzieć o trwałości oraz intensywności tych zapachów? Interesuje mnie też, czy pachną podobnie przez cały dzień, czy szybko się ulatniają? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|