View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sktom gaduła

|
Posted: Thu 24 Nov 2022, 0:28 Post subject: Obraz do pokoju dziecięcego |
|
|
Chciałbym niedługo zamówić dla swojego dziecka obraz do pokoju dziecięcego . Macie może pojęcie, gdzie uda mi się zakupić ładne obrazy? Do tej pory w sieci trafiłem na ten sklep. Mają oni dość atrakcyjną ofertę i do tego ich obrazy prezentują się bardzo dobrze. Warto więc zrobić u nich zakupy? _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
|
Back to top |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Posted: Fri 16 Jun 2023, 7:52 Post subject: |
|
|
a może obrazy abstrakcyjne akrylowe? są bajecznie kolorowe, czyli takie jakie lubią dzieci, ale też są uniwersalne - jak maluch podrośnie to obraz wpasuje się w młodzieżowy czy ,,dorosły" klimat. a jak weżmiemy obraz z animowanymi postaciami czy słodkimi pieskami to szybko się może znudzić i będzie tylko do wymiany |
|
Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Wed 14 May 2025, 11:52 Post subject: |
|
|
Z własnego doświadczenia mogę Wam powiedzieć że rewelacyjnej jakości ramy do obrazów i nie tylko znajdziecie zaglądając do sklepu Dobre Ramy. Ich produkty to gwarancja wysokiej jakości i bardzo konkurencyjnej ceny. Stosują wyselekcjonowane drewno i surowce najlepszych producentów krajowych i światowych. Z łatwością kupicie u nich ramy do obrazów na wymiar, ramki na zdjęcia, passepartout i lustra. To sprawdzona firma o ogromnym doświadczeniu oferująca szeroką bazę wzorów. Ich produkty całkowicie Was zachwycą. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce