Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wino na weselu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 22 Sty 2025, 12:34    Temat postu: Wino na weselu Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim! Zastanawiam się, czy na weselu warto podać prosecco. Słyszałam, że coraz więcej osób to robi, ale nie wiem, czy faktycznie goście to doceniają. Jakie macie doświadczenia z takim alkoholem?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
berka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 23 Sty 2025, 8:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja lubię prosecco ale nie znam osobiscie nikogo kto by je pił oczko Pewnie kilka kobiet skusi się na spróbowanie ale moim zdaniem nie ma sensu kupować tego prosecco zbyt duży. Wystarczy kilka butelek:
https://wloskieinspiracje.pl/wykwintne-wybory-jaki-alkohol-wybrac-na-wesele/

Polecam od siebie zajrzeć sobie za to na stronę uśmiech Kilka porad jaki alkohol najlepiej wybrać na wesele.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 7 Maj 2025, 16:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniecznie zajrzyjcie na świetną stronę https://kingjuice.pl/wina-z-roznych-regionow-swiata-przeglad-najlepszych-wyborow/ Jest tam wiele informacji dotyczących wina jak również domu, biznesu, zdrowia, urody, nauki i wiele więcej. Jestem pewna że zachwyci Was to miejsce.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 13 Maj 2025, 9:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukasz sklepu z winem, który łączy jakość z dobrą ceną? Zajrzyj na https://winolubni.pl/! Mają tu wina z całego świata – od francuskich klasyków po nowoczesne propozycje z nowych winnic. Idealne dla tych, którzy szukają naprawdę dobrego wina. Świetny sklep z alkoholami, jeśli szukacie czegoś z całego świata, to jest to ideolo miejsce.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: