|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Pią 2 Maj 2025, 10:56 Temat postu: Co na swędzenie skóry glowy w łuszczycy? |
|
|
Co polecicie na niesamowite swędzenie głowy ? Byle nie na receptę, może być coś drogeryjnego, może jakiś szampon, coś co będzie łatwo rozprowadzać się między włosami. Tak mnie swędzi skóra głowy przez ostatnie dni, że dostaję już spazmy |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Pon 5 Maj 2025, 8:17 Temat postu: |
|
|
Stosowałam płyn Psorisel. Grubo na skórę na kilka godzin. Łagodzi i dobrze nawilża skórę. Potem normalnie umyć głowę. Dobrze się zmywa.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pon 5 Maj 2025, 9:38 Temat postu: |
|
|
czy właśnie nie potrzeba wtedy mocniejszego szamponu do zmycia płynu ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kornelka33 gaduła

|
Wysłany: Pią 27 Cze 2025, 13:51 Temat postu: |
|
|
Od jakiegoś czasu zauważam, że mam dziwną, przesuszoną i swędzącą skórę, szczególnie na rękach i szyi. Trafiłam na artykuł na stronie https://lepiejzdrowo.pl/atopowe-zapalenie-skory-azs-u-doroslych-objawy-i-leczenie/ który opisuje objawy AZS u dorosłych – wiele z nich pokrywa się z tym, co u siebie obserwuję. Zaczynam się zastanawiać, czy to nie atopowe zapalenie skóry i czy nie powinnam skonsultować się z dermatologiem. Czy ktoś z Was był u sprawdzonego specjalisty w Warszawie i może kogoś polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|