|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wang maniak

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2025, 15:16 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o botoks to warto także wiedzieć, że w aptekach DOZ jest bardzo duża dostępność botoksu i atrakcyjne ceny, przede wszystkim super opcją jest to, że można zamówić go online i odebrać w aptece stacjonarnej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Wto 1 Kwi 2025, 19:11 Temat postu: |
|
|
Tak, podpisuję się pod tym, też ostatnio zamawiałam botox właśnie w dozie i odbierałam stacjonarnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Happy.M bywalec

|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2025, 20:52 Temat postu: |
|
|
Cześć! Zastanawiam się nad zabiegiem radiofrekwencji mikroigłowej SECRET RF 2.0 w klinice KAMSKIN - https://www.kamskin.pl/radiofrekwencja-mikroiglowa-warszawa-secret-rf-2-0/ aby poprawić napięcie skóry i zredukować zmarszczki. Na ich stronie przeczytałam, że zabieg stymuluje naturalne procesy regeneracyjne skóry, poprawiając jej wygląd i kondycję. Czy ktoś z Was korzystał z tego zabiegu w tej klinice? Jakie były efekty i czy warto się zdecydować? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pią 11 Kwi 2025, 6:38 Temat postu: |
|
|
Będziecie zachwyceni z usług kosmetycznych jakie oferują w https://klinikaurodylewandowski.pl/ Rozbudowana oferta tego miejsca obejmuje m.in. makijaż permanentny, zabiegi na twarz i ciało, zabiegi na stopy i dłonie, zabiegi dla mam i wiele więcej. Wizyta w tym miejscu to bardzo dobry pomysł. Przekonajcie się sami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dagmasia gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|