|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pon 22 Lut 2021, 14:30 Temat postu: Stomatolog dla dziecka w Gdańsku |
|
|
Dziewczyny czy polecicie gabinet stomatologiczny w Gdańsku, który specjalizuje się w leczeniu małych pacjentów?
Niestety ale kiepsko trafiłam z córka, córka nie chciała wspólpracować przy wizycie i wydaje mi sie, ze pani stomatolog równiez nie miała odpowiedniego podejścia do malucha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Wto 23 Lut 2021, 7:18 Temat postu: |
|
|
Mój syn w tym wieku trafił do specjalistycznego gabinetu dla dzieci: fotel w kształcie dinozaura, tablet z bajkami, malowidła na ścianach itd. Synek nie chciał współpracować, a co drgnął - to młoda pani dentystka aż odskakiwała z nerwów. Miesiąc później trafiliśmy do zwykłego gabinetu stomatologicznego i tu magia - syn robił wszystko, o co prosiła pani stomatolog, przy okazji bawił się dobrze, bo mógł sam nalać sobie wody do kubeczka, podnosić fotel itd. Dzięki świetnemu podejściu do dzieci oraz łagodnej stanowczości już na drugiej wizycie u tej pani udało się bezproblemowo założyć plombę. Od tej pory syn sam się wyrywa na kolejne wizyty i jest rozczarowany, kiedy ja albo mąż idziemy na nasze kontrole bez niego... Byliśmy u tego dentysty z Gdańska https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/ . Dobra i profesjonalna klinika. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Pią 11 Kwi 2025, 17:38 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego gabinet stomatologiczny Kraków Endodent . W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|