|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
katzarzyna bywalec

|
Wysłany: Czw 7 Cze 2012, 11:55 Temat postu: Programy tv o organizacji ślubu dostępne w Internecie |
|
|
Znacie może jakieś programy o organizowaniu ślubu, które można zobaczyc w internecie?
Ja osobiście znam jeden "Tori Spelling i śluby marzeń" ale niestety ciężko go dorwać w internecie, był przez chwilę w tvn player, ale już nie ma.
Może coś oglądałyście/cie, coś polecacie
Poprawiłam tytuł wątku, żeby był bardziej zrozumiały.
Inka _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Sob 16 Cze 2012, 6:42 Temat postu: |
|
|
Za bardzo nie oglądam TV gdyż jej nie posiadam
Ale zawsze podczas odwiedzin w domu rodzinnym zerkam na całkowicie odmóżdżające programy jak TLC,Zone Club,Polsat Cafe i TVN Style.
Myślę,że do znalezienia i ściągnięcia albo obejrzenia online na youtube.
Na Zone Club masz m.in (po szczegóły zerknij na stronę)
- A właściwie czyj to ślub- o koordynatorach
-Colin i Justin- ślubni agenci (o organizatorach)
- Cztery wesela (plus wersja USA) młode panny rywalizują o podróź ślubną
- kwiatowi czarodzieje (o bukietach,w tym także ślubnych)
-Oświadczyny
-Panna młoda -księżniczka czy potwór
-Panna młoda pod skalpelem( tu przyszłe pm walczą o operację)
-Ślubny pamiętnik (o niezwykłych ślubach)
-Wesele od kuchni ( o menu w różnych kulturach)
TLC
- Moje wielkie cygańskie wesele
- nie mów pannie młodej
-Salon sukien ślubnych
Polsat Cafe
-Ach co to był za ślub
Tyle znalazłam,ale myślę,że warto zapoznać się z programem TV poszczególnych stacji.
Ja widziałam :
- Panna mloda- księzniczka czy potwór (ZC) ale mnie zirytował,że te kobiety są tak bezmyślne,samolubne a w życiu mają jeden cel i jedną ambicję.
-Moje wielkie cygańskie wesele- trochę jak na Discovery życie z serii "inny gatunek.Można się pośmiac.
-Salon sukien slubnych- mit idealnej sukni ślubnej do mnie nie przemawia więc raczej oglądałam z niesmakiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
katzarzyna bywalec

|
Wysłany: Pon 18 Cze 2012, 1:11 Temat postu: |
|
|
dzięki za odpowiedź, baardzo pomocna! Postaram się poszukać odpowiedniego  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lollie początkujący

|
Wysłany: Czw 13 Cze 2013, 22:11 Temat postu: |
|
|
ewaluna, dzięki za listę!
wiem, że temat już stary, ale sama szukałam takiej listy, więc dopisuję, że w piątek o 22.00 ma być na Fox life program "pierwszy rok po ślubie", ale w reklamie były też śluby. _________________ “If you can dream it, you can do it."
Walt Disney |
|
Powrót do góry |
|
 |
trihaf początkujący

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2017, 14:39 Temat postu: |
|
|
Dzięki za listę, przyda się _________________ additional source |
|
Powrót do góry |
|
 |
Philljones22 początkujący

|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2025, 8:41 Temat postu: |
|
|
Download Magis TV es una plataforma de entretenimiento que permite ver televisión en vivo, series, películas y más desde dispositivos móviles y computadoras. Su popularidad ha crecido gracias a la gran variedad de contenido y a su interfaz fácil de usar. Con Magis TV, los usuarios pueden acceder a cientos de canales nacionales e internacionales sin necesidad de contratos ni instalaciones complicadas. Además, es compatible con Android, iOS y también se puede usar en PC mediante un emulador. En resumen, Magis TV se ha convertido en una excelente opción para quienes buscan una alternativa práctica y accesible al cable tradicional. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|