|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mestera początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ayris kandydat

|
Wysłany: Pią 17 Lut 2023, 12:45 Temat postu: |
|
|
Myślę, ze warto wykonać test nifty warszawa cena. Będziesz spokojniejsza. Badanie troche kosztuje, ale będziecie mogli sprawdzić zdrowie dziecka w kierunku chorób genetycznych a w razie jakichkolwiek nieprawidłowości możecie skonsultować się z lekarzem genetykiem. Test polega na pobraniu krwi od kobiety od 10 tc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kankonada gaduła

|
Wysłany: Pon 17 Lip 2023, 6:54 Temat postu: |
|
|
Każda kobieta przechodzi ciąże inaczej, ciężko więc doradzać, co i jak. Jeżeli ma się obawy względem przyszłego porodu i ogólnie przebiegu ciąży to warto pomyśleć o szkole rodzenia. Tam można się wiele dowiedzieć. Odwiedź ten artykuł i zapoznaj się z informacjami. To nie tylko przygotowanie do porodu, to rozmowy z psychologiem, przygotowywanie się do przyszłej roli rodzica, tego jak zajmować się dzieckiem, jak przygotować się do porodu, czy jak sobie radzić z dolegliwościami ciążowymi właśnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 18 Sie 2023, 12:14 Temat postu: |
|
|
Ciąża to specyficzny okres w życiu i wtedy powstaje wiele pytań i jeszcze więcej rzeczy do załatwienia. Nie tylko wyprawka jest ważna ale także warto wcześniej zastanowić się nad imieniem. Na pewno przyda się też imiennik który bez problemu znajdziesz w sieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majga bywalec

|
Wysłany: Pią 6 Wrz 2024, 13:04 Temat postu: |
|
|
W ciąży wiadomo ważnym jest aby suplementować żelazo, ze swojego doświadczenia polecić mogę sideral gocce, który u mnie nie powoduje żadnego poczucia dyskomfortu, który często towarzyszy suplementacji żelaza. Można go zamówić przez phamily. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaudynka bywalec

|
Wysłany: Sro 19 Mar 2025, 14:52 Temat postu: |
|
|
Pamiętaj że wiele dolegliwości można wyleczyć z pomocą medycyny naturalnej gdzie nie używa się leków które mogą być szkodliwe. Odwiedź witrynę https://quantec.media.pl/homeopatia/ a dowiesz się co to homeopatia czy biorezonans. Warto skorzystać z takich możliwości jakie daje takie leczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Czw 27 Mar 2025, 20:35 Temat postu: |
|
|
Doskonale wiem czym są ciążowe dolegliwości Ale wiem też, że warto ćwiczyć ćwiczenia mięśni Kegla, warto zapisać się specjalisty od metody Bebo. Poczytajcie na ten temat https://bebotrening.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|