|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Pon 13 Sty 2025, 15:50 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrej jakości jest pompa ciepła |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mawi bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Sty 2025, 21:01 Temat postu: |
|
|
Pompa ciepła może i fajna, ale w całości wypada drogo. Bo to zakup samej pompy, potem zrobienie najlepiej podłogówki itd. Koszt robi się spory i długo to się spłaca. Taniej wypadają panele na podczerwień. Takie jak montuje Eco Partner. Może koszty eksploatacyjne będą inne niż przy pompie, ale nie wydamy tyle od razu. Wyjdziemy korzystniej jak dla mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Pon 27 Sty 2025, 9:13 Temat postu: |
|
|
Wybór ogrzewania to kwestia indywidualna. Jeśli interesuje Was drewno kominkowe lub opał, to możecie zapoznać się z ofertą tartaku znajdującego się pod Wrocławiem: https://www.drewnokominkowe.wroclaw.pl/tartak . Wybór różnych rodzajów drewna jest u nich naprawdę bardzo duży. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 uzależniony

|
Wysłany: Czw 30 Sty 2025, 13:23 Temat postu: |
|
|
A ja teraz znalazłam właśnie super oferty na węgiel workowany sklepu Hithaus, kojarzycie firmę? Nie wiem czy wiecie, ale tam możecie znaleźć coś co zapewnia wysoką kaloryczność i niezawodność. Coś co będzie spalać się do końca i zapewni wam sporą wydajność. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 3 Lut 2025, 6:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to koniecznie zajrzyj do https://markon.waw.pl/technika-grzewcza/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|