|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Butik Luisa bywalec
![bywalec bywalec](/images/rank/rank2.gif)
|
Wysłany: Pią 31 Mar 2023, 11:29 Temat postu: |
|
|
Szukając markowych butów z nowej kolekcji ulubionych marek to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego butiku Luisa https://luisacerano-bydgoszcz.pl/ mieszczącego się także stacjonarnie w Bydgoszczy, jednocześnie z możliwością zakupów online i dostępnością takich marek jak Luisa Cerano, Baldinini, czy również Cambio. Do Państwa dyspozycji pozostaje również nasza profesjonalna stylistka, która na pewno ułatwi podjęcie konkretnej decyzji zakupowej. Pozdrawiamy serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/RedSilver/images/spacer.gif) |
Junsa uzależniony
![uzależniony uzależniony](/images/rank/rank4.gif)
|
Wysłany: Pią 31 Mar 2023, 20:41 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o sklepy obuwnicze, to ja mogę polecić Wam z czystym sumieniem https://szewczykobuwie.pl świetnej jakości buty, w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
jjusti18 uzależniony
![uzależniony uzależniony](/images/rank/rank4.gif)
|
Wysłany: Czw 27 Kwi 2023, 17:58 Temat postu: |
|
|
To mi znajomi przykładowo polecali ostatnio sklep z butami Butomania.pl i mam w planach sprawdzić sobie - czym mogą mnie zaskoczyć. A ponoć mają tam markowe buty i w korzystnych cenach, wybór ma być obszerny - także zapowiada się naprawdę dobrze... |
|
Powrót do góry |
|
lew01 początkujący
![początkujący początkujący](/images/rank/rank0.gif)
![](images/avatars/1085211515645de73c7d7b4.jpg)
|
Wysłany: Pią 12 Maj 2023, 8:16 Temat postu: |
|
|
Co myślicie o beżowych butach? |
|
Powrót do góry |
|
bartell.emory początkujący
![](images/avatars/5252959964ae7f598811f.jpg)
|
Wysłany: Sro 12 Lip 2023, 11:26 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was naprawiał buty u szewca? Czy ma to jeszcze sens? |
|
Powrót do góry |
|
Gaduła bywalec
|
Wysłany: Pon 28 Sie 2023, 11:40 Temat postu: |
|
|
Po co naprawiać buty, jak możesz mieć nowe, lepsze? Zajrzyj do sklepu Manufaktura Obuwia - gwarantuję Ci, że zrezygnujesz z naprawy i kupisz nową parę. Mam od nich szpilki. Wygodniejszych butów nigdy nie miałam! |
|
Powrót do góry |
|
lenkaa guru
![guru guru](/images/rank/rank6.gif)
|
Wysłany: Pią 13 Paź 2023, 10:26 Temat postu: |
|
|
Miejscem które zachwyci Was pod wieloma względami jeśli chodzi o zakup butów jest https://butosklep.pl/ Ich oferta jest bardzo rozbudowana i skierowana zarówno do kobiet, mężczyzn jak i dzieci. Firma swoim klientom oferuje wysokiej jakości wykonanie idące w parze z konkurencyjną ceną a dodatkowo znajdziecie tam egzemplarze najmodniejsze w danym sezonie. Sprawdźcie koniecznie ich ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
Izabela Łęcka początkujący
|
Wysłany: Pią 13 Paź 2023, 13:06 Temat postu: Jakie buty na wesele? |
|
|
Hejka, u mnie wyborem na całą noc zabawy były botki na platformie od Carinii, sprawdziły się świetnie! |
|
Powrót do góry |
|
barto776 maniak
![maniak maniak](/images/rank/rank5.gif)
|
Wysłany: Sro 15 Lis 2023, 13:33 Temat postu: |
|
|
Koniecznie zobaczcie na oferty na ubrania robocze z logo firmy Można od razu zamówić ubrania robocze z nadrukiem a to bardzo dobra opcja zwłaszcza dla firm, które i tak kupują swoim pracownikom ubrania bhp. Polecam sprawdzić na wszystkie oferty tej firmy. |
|
Powrót do góry |
|
Butik Luisa bywalec
|
Wysłany: Czw 9 Sty 2025, 15:44 Temat postu: |
|
|
Szukając pięknej i markowej odzieży oraz obuwia to serdecznie zapraszamy do naszego butiku Luisa Cerano https://luisacerano-bydgoszcz.pl/kategoria-produktu/buty/ w którym będziecie mogli znaleźć mnóstwo wyjątkowych propozycji oraz najszerszą ofertę marki Luisa Cerano, ale również Baldinini, Cambio, czy również Milestone. Natomiast w razie dodatkowych pytań oczywiście służymy skuteczną poradą i zapewniamy wsparcie profesjonalnej doświadczonej stylistki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|