|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Liziii guru

|
Wysłany: Pią 8 Sty 2010, 23:11 Temat postu: |
|
|
Te rękawki mnie najbardziej kuszą i kręcą...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lila gaduła

|
Wysłany: Pią 8 Sty 2010, 23:34 Temat postu: |
|
|
Tak jak Coni ja bym raczej nie zwróciła uwagi na tę suknię w sklepie, bo szukałam czegoś w innym stylu, ale Ty wyglądasz w niej naprawdę świetnie No i te rękawki pasują do Ciebie idealnie I piszę to całkowicie szczerze. Na Twoim miejscu jak najbardziej brałabym ten model pod uwagę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pią 8 Sty 2010, 23:34 Temat postu: |
|
|
Ładnie w niej wyglądasz, jak już dziewczyny wyżej pisały, fajnie podkreśla talię i te rękawki są ciekawe  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Pią 8 Sty 2010, 23:52 Temat postu: |
|
|
sukienka ładnie leży, ale wydaje mi się, że ta pierwsza, którą nam pokazywałaś i nawet wkleiłaś do albumu sukien, jest ładniejsza I też by było widać w niej talię, jestem pewna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pią 8 Sty 2010, 23:57 Temat postu: |
|
|
Liziii, ale z Ciebie to jest super panna młoda. Wyglądasz pięknie - a talia jasne, że jest:) . Choć sukienką nie jestem zachwycona, jest taka w zupełnie innym guście niż te, co pokazywałaś, że się Tobie podobają. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia85 maniak

|
Wysłany: Sob 9 Sty 2010, 1:38 Temat postu: |
|
|
[/b]Liziii[b] wyglądasz zjawiskowo jak dla mnie i bardzo szczupło _________________

Ostatnio zmieniony przez madzia85 dnia Sob 9 Sty 2010, 1:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sob 9 Sty 2010, 1:41 Temat postu: |
|
|
Wiecie co.. bo dla mnie ta sukieneczka tez jest ciut przyskromna.. ja bym chciała błyszczec i bić niemalze po oczach Ja jestem sroka jesli chodzi o sukienki.. i to jest dla mnie ascetyzm i minimalizm... skrajny! Ale te rękawki.. zakochałam się bez pamięci. A nie wiem czy Justin 8278 będzie wyglądać dobrze z rękawkami...
i i w ogole jak rękawki to juz nie koronkowe bolerko.. Ojoj No nie wiem.. Jutro zmierze firankowy dół i pewnie znow mi zmąci w głowie.. juz tak do reszty.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Sob 9 Sty 2010, 8:34 Temat postu: |
|
|
Rękawki są rzeczywiście super. Miłych przymiarek dzisiaj  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sob 9 Sty 2010, 12:53 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | Zmierzyłam dziś tę sukienke i powiem wam ze siedzi mi w głowie i nie chce wyjsc.. Przebija nawet Justina Alexandra..
Jutro maraton po salonach, ale pochwale sie dzisiejszą przymiarką - dziewczęta - ja mam talie!
Prosze o szczere (tylko szczere) opinie - brać ten model przy wyborze? Wiem ze nie widziałyscie mnie w dwoch pozostałych bo jednej nie mam gdzie przymierzyc a drugiej nie mozna fotografowac na sobie w salonie..
 |
Liziii, ślicznie w niej wyglądasz! zdecydowanie bierz ją pod uwagę przy ostatecznym wyborze, bo wygladasz cudnie! i szczerze mówiac dużo bardziej mi się podoba ta niż ten cały Justin Alexander. tamta jest bardzo ładna, ale z tą raczej się równac nie może. rekawki są zdecydowanie lepsze niż jakiekolwiek bolerko, as uknia jest moze i skromniejsza, ale sama w sobie piękna. przymierz jeszcze inne modele, tego Justina, i zobacz w czym dobrze się czujesz i super wyglądasz. to nie suknia ma być zabójcza zmasą dodatków, ale Ty masz w niej zabójczo wyglądać. w tej tak wyglądasz zobaczymy jak będą się prezentowały inne. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek24 bywalec

|
Wysłany: Sob 9 Sty 2010, 13:17 Temat postu: |
|
|
suknia zjawiskowa przepiękna _________________ Kasia i Arek |
|