|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niepoprawny uzależniony
|
Wysłany: Sro 5 Paź 2022, 17:26 Temat postu: |
|
|
Powiem ci szczerze, że ja też właśnie zakończyłem długoletni związek, w którym mój partner nadużywał narkotyków, a ja na początku nie widziałem, a później przymykałem na to oko. W końcu powiedziałem sobie dość. Najlepszym rozwiązaniem będzie ośrodek odwykowy. Poleć partnerowi Prywatny ośrodek leczenia alkoholizmu, terapii uzależnień - Empatia https://osrodekempatia.pl/ i uwolnij się od niego raz na zawsze. Wiem, że nie jest łatwo. |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Sro 26 Paź 2022, 14:23 Temat postu: |
|
|
Miejsce w którym każda osoba uzależniona od alkoholu może liczyć na fachową pomoc jest ośrodek terapii uzależnień specjaliści jest https://nowy-dzien.pl/leczenie-alkoholizmu/. Jest on doskonale wyposażony i zlokalizowany w przyjaznym malowniczym środowisku pozwalającym na przywrócenie równowagi pacjenta. Uczestnicy terapii mają do dyspozycji różnej wielkości pokoje, bibliotekę, opiekę lekarską, psychologiczną, psychiatryczną i terapeutyczną oraz całodzienne domowe wyżywienie z całodobowo otwartą kuchnią. |
|
Powrót do góry |
|
|
jjusti18 uzależniony
|
Wysłany: Wto 29 Lis 2022, 13:44 Temat postu: |
|
|
A czy wiecie co to jest syndrom dda ? Właśnie... Dlatego nie ma co wpadać w nałóg, a ja jest problem to są różnorodne metody leczenia, które rozwiążą nasz problem. Najważniejsze jest jednak to, aby dzieci nie wychowywały się w takich warunkach, bo to źle wpłynie na ich emocje, przyszłość. |
|
Powrót do góry |
|
|
wang maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
zaka początkujący
|
Wysłany: Nie 18 Gru 2022, 17:15 Temat postu: |
|
|
Według mnie najlepszym sposobem na wyjście z nałogu są terapia i pobyt w ośrodku jak takim jak na przykład Nefo w Wądzynie https://www.facebook.com/NefoPL/ Sama przez to przechodziłam... Mój tata był alkoholikiem i to wyniszczało naszą rodzinę. Pewnego dnia sam w końcu stwierdził że ma problem i wtedy otrzymał od nas masę wsparcia i pomogliśmy mu w szukaniu ośrodka. Wybraliśmy właśnie Nefo - jakoś ich podejście najbardziej nam odpowiadało. Wszyscy w ośrodku byli sympatyczni, sam program teraupetyczny jest bardzo ciekawy i urozmaicony. Z takim podejściem i wsparciem o wiele łatwiej jest wyjść z nałogu. Dali mu też dużo wsparcia po wyjściu i wskazówek/narzędzi na tzw. radzenie sobie z życiem po pobycie w ośrodku. |
|
Powrót do góry |
|
|
andżelisia1 maniak
|
Wysłany: Wto 17 Sty 2023, 11:24 Temat postu: |
|
|
A czy byliście już może na czymś takim jak detoks alkoholowy ? Właśnie sama od jakiegoś czasu myślę nad tym by wybrać takie rozwiązanie bo nie ma co ukrywać, ale jest mi coraz ciężej |
|
Powrót do góry |
|
|
Bring bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
Romek44 gaduła
|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 16:36 Temat postu: |
|
|
Niestety, ale takie sytuacje faktycznie się zdarzają. Właśnie dlatego warto przeanalizować, w jaki sposób poradzić sobie z wyjściem z nałogu. Na stronie https://odnowa24h.pl/leczenie-lekomanii/ widziałem informacje na temat leczenia lekomanii. Orientujecie się, w jaki sposób działają tego typu ośrodki? |
|
Powrót do góry |
|
|
okuneva.kaia początkujący
|
Wysłany: Wto 19 Gru 2023, 21:40 Temat postu: |
|
|
Jesteś zdecydowany na prywatny ośrodek leczenia uzależnień? Choć ceny za pobyt w takiej placówce mogą być dość wysokie, to jednak najważniejsze jest to, że zatrzymasz się w wygodnym ośrodku leczenia uzależnień. _________________ Ile kosztuje leczenie alkoholizmu w prywatnym ośrodku? |
|
Powrót do góry |
|
|
Gabryskka gaduła
|
Wysłany: Pon 16 Gru 2024, 18:20 Temat postu: |
|
|
pomogla mi terapia DDA Poznań udało mi się przełamać wiele trudności z przeszłości. Jestem wdzięczna za pomoc i wsparcie, które tam otrzymałam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|