Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak schudnąć?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adunia44
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 3 Lis 2024, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gdybyście szukali miejsca gdzie można zrealizować receptę na Ozempic to w DOZ jest do kupienia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 24 Lis 2024, 20:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam psychologa w Zgierzu, który specjalizuje się w zaburzeniach odżywiania oraz w budowaniu motywacji do zmiany stylu życia. Znalazłam stronę Centrum Leczenia i Profilaktyki Otyłości https://www.clipo.pl/ i zastanawiam się, czy warto się tam zapisać. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z ich psychologami? Zależy mi na profesjonalnym podejściu i skutecznej terapii.
Powrót do góry
Molly333
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 29 Lis 2024, 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

adunia44 napisał:
gdybyście szukali miejsca gdzie można zrealizować receptę na Ozempic to w DOZ jest do kupienia

No właśnie nigdzie nie mogłam ostatnio znaleźć, a nie chcę przerywać leczenia. Dzięki za info, na pewno tam zajrzę.
Powrót do góry
Maddika
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 30 Lis 2024, 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W DOZ ozempik jest dostępny? A ja tyle ostatnio szukałam, muszę zajrzeć w takim razie i wykupić w końcu receptę.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 1 Gru 2024, 22:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, doz to chyba jedyna apteka, w której kupisz teraz ozempic bez problemu uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: