|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dagmarag początkujący
|
Wysłany: Pon 16 Paź 2017, 9:21 Temat postu: Proszę o pomoc w poszukiwaniach sukni |
|
|
Witam,
poszukuję sukni ślubnej takiej jak ta na flmiku https://www.youtube.com/watch?v=-vIAnOVszJ8 . Proszę o pomoc, może ktoś gdzieś widział? [/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
Malwinka kandydat
|
Wysłany: Czw 19 Paź 2017, 18:07 Temat postu: |
|
|
no niestety, choć myślę ze akurat podobny model w niejednym sklepie mozesz dostać, bo teraz jest moda na ten typ sukienek slubnych. Gdzies widziałam podobną, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć..ja szukam na ślub, ale cywilny..ale oglądałam podobną. Mi sie na mój spodobała taka ze sklepu internetowego https://eyeforfashion.pl/ jasna z kryształkami...cudna:) na cywilny chyba moze być...? |
|
Powrót do góry |
|
|
Margolcia33 maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Barakuda kandydat
|
Wysłany: Sro 30 Paź 2024, 13:00 Temat postu: |
|
|
By wybrać najlepszą suknię ślubną, trzeba przewertować niejeden katalog, przejrzeć nie jedno pismo, odwiedzić kilka sklepów z sukniami tak stacjonarnych jak i internetowych. Musicie wiedzieć,że inaczej suknia może prezentować się na wystawie, czy stronie, a jeszcze inaczej na nas samych.
Eleganckie i stylowe, a zarazem bardzo oryginalne suknie ślubne oferuje Elizabeth Passion .
Indywidualnego charakteru nadają im ręcznie wykonane koronkom, aplikacje 3D, zmysłowe dekolty czy przezroczystości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|