Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

wakacje nad morzem
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 15 Gru 2023, 23:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie w ogóle organizujecie wesele? Macie wybrane już na tą okoliczność miejsce? Mnie przykładowo podoba się Folwark Ruchenka – stodoła weselna, bo naprawdę jest to klimatyczne miejsce, takie swojskie. Myślę, że moim gościom również się spodoba... W ogóle podoba mi się pomysł na to, aby tam zorganizować ślub w ich ogrodzie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jenkins.brandyn
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 18 Gru 2023, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie miejscowości nad morzem warto odwiedzić?
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 28 Lut 2024, 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miejscem w którym warto jest się zatrzymać jest https://baltic-spa.pl/spa-dla-dwojga-w-swinoujsciu Spa dla dwojga w Świnoujściu to doskonały pomysł w kontekście weekendowego wypadu, dłuższego urlopu czy wyjazdu w formie niespodzianki dla drugiej połówki. Romantyczne okoliczności połączone z relaksacyjnymi zabiegami sprzyjają poprawie humoru i kondycji, ale również wzmacnianiu samej więzi między dwiema osobami. Zajrzyjcie tam koniecznie.
Powrót do góry
omiaza34
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 28 Lut 2024, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że podniosłeś ten temat, może prowadzić do ciekawej dyskusji.
Powrót do góry
Alka223
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 29 Mar 2024, 0:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro mówimy o wakacjach, to ja polecam zastanowić się nad usługami biura podróży. Dzięki temu można mieć pewność, że wycieczka będzie udana i praktycznie bezstresowa. Mnie najbardziej odpowiadają wycieczki organizowane przez biuro PlanetEscape. Warto dać im szansę.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 1 Lip 2024, 10:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze polecam rewelacyjną stronę jaką jest https://dworzeconline.pl/info/podroze/rozklad-jazdy To nowatorska platforma sprzedaży biletów autobusowych. Tutaj sprawdzisz rozkłady jazdy autobusów, rozkład jazdy z każdego przystanku, wyszukasz najdogodniejsze kursy i połączenia autobusowe oraz w prosty i szybki sposób kupisz bilety w wybranym standardzie podróży.
Powrót do góry
sokow
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 24 Wrz 2024, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli wybieracie się na wakacje nad morze i zależy wam na pięknej opaleniźnie, polecam melanotan https://melanotan.biz/ Dzięki niemu uzyskasz szybkie i równomierne efekty, nawet przy jasnej karnacji. To świetna alternatywa, jeśli nie macie czasu na długie opalanie
Powrót do góry
aania992
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 29 Wrz 2024, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chorwacja to piękny kraj, gdzie możecie zwiedzać, odpoczywać, podziwiać, no i relaksować się. Sprawdźcie ofertę hoteli, która dostępna jest na stronie https://www.amadriapark.com/ . Zarezerwujcie już miejsca noclegowe na przyszły urlop, bo terminy mogą szybko się kończyć. Ja wolę wyjazdy planować wcześniej.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 10 Paź 2024, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiś czas temu byłem w Poznaniu, dlatego szukałem hotelu z dobrą dla mnie lokalizacją. Przejrzałem wiele ofert i mogę Wam zdecydowanie polecić sprawdzić hotel, w którym sam się zatrzymałem Hotel Włoski Poznań - Hotel Poznań dla Historyków .
Powrót do góry
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 15 Paź 2024, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy zgadzacie się z tym - https://nomade.pl/mauritius/shandrani-beachcomber-resort-spa ? Czego można się spodziewać? To jest pewny kierunek? Chcemy wypocząć, ale też zobaczyć coś niesamowitego. Czy to dobre do tego miejsce?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strona 11 z 11

Skocz do: