|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karina26 uzależniony
|
Wysłany: Nie 23 Lut 2020, 11:53 Temat postu: Sauna w ciąży - czy to bezpieczne? |
|
|
Wydaje mi się, że nie powinno się w ciąży korzystać z sauny - rzeczywiście tak jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
welonowa89 uzależniony
|
Wysłany: Nie 23 Lut 2020, 18:08 Temat postu: |
|
|
Raczej sauna w ciąży nie jest wskazana.
Ale już po porodzie jak najbardziej - ma masę prozdrowotnych właściwości.
Tutaj https://herbalsglamping.eu/wlasciwosci-prozdrowotne-suchej-sauny/ widziałam coś takiego.
Poczytaj sobie dokładniej, jakie korzyści niesie właśnie taka sauna sucha i w ogóle sauna. |
|
Powrót do góry |
|
|
Welonka222 kandydat
|
Wysłany: Pią 27 Sie 2021, 12:53 Temat postu: |
|
|
Tak, sauna to świetny sposób na zdrowie. Ale w ciąży rzeczywiście lepiej nie ryzykować, żeby zbyt wysoka temperatura nie zaszkodziła maleństwu. _________________ Saunowanie dla zdrowia i urody |
|
Powrót do góry |
|
|
Marika22 gaduła
|
Wysłany: Pon 22 Sie 2022, 10:29 Temat postu: |
|
|
Witaj. Dowiedzieliście już czy ciężarnej dziewczynie można korzystać z sauny? Zaledwie wczoraj nasza sauna w pensjonacie została naprawiona. Przyszły zamówione czapki do sauny https://tekstyliowo.pl/43-czapki-do-sauny i dzisiaj chciałam z niej skorzystać. Przed chwilą dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
Wysłany: Wto 1 Paź 2024, 7:31 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Firma Sauny Premium to lider w produkcji najróżniejszych, nowoczesnych sauny combi w naprawdę atrakcyjnej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|