|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dagmara Garncarczyk początkujący
|
Wysłany: Pią 5 Maj 2023, 12:25 Temat postu: |
|
|
Dobry dobór kosmetyków w dniu ślubu jest bardzo ważny. Ja w dniu wesela spróbowałam inny wosk do brwi niż na co dzień i był to strzał w 10. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaczucha25 bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
Romek44 gaduła
|
|
Powrót do góry |
|
|
drew.koch początkujący
|
Wysłany: Wto 23 Maj 2023, 10:46 Temat postu: |
|
|
Niezależnie od tego, czy wykonujesz usługi kosmetyczne, czy też poszukujesz osoby, która profesjonalnie je wykonuje, warto zorientować się, na jakich portalach najlepiej zamieścić takie ogłoszenie. Czy możliwe są darmowe ogłoszenia w Internecie i czy wystawienie takiej oferty jest skomplikowane? _________________ Gdzie znaleźć najlepsze ogłoszenia usług kosmetycznych? |
|
Powrót do góry |
|
|
Junsa uzależniony
|
Wysłany: Sro 24 Maj 2023, 21:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli macie gdzieś w okolicy klinikę https://perfectlook.clinic to naprawdę jest to miejsce, które mogę Wam polecić |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
Wysłany: Sro 28 Cze 2023, 17:32 Temat postu: |
|
|
Zobaczcie sobie na stronę https://sklep.lashbrow.pl/mydlo-do-brwi to internetowa drogeria gdzie można znaleźć bardzo dobre produkty. Ja u nich niedawno zamówiłam mydło do brwi i jest genialne super produkt. Sprawdźcie koniecznie całą ich ofertę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dagmasia gaduła
|
Wysłany: Pią 30 Cze 2023, 21:53 Temat postu: |
|
|
Słyszałam że salon kosmetyczny warszawa ma bardzo dobre opinie i z chęcią bym się wybrała. Ciekawa jednak jestem czy któraś z was już robiła tam zabieg? |
|
Powrót do góry |
|
|
aania992 gaduła
|
Wysłany: Wto 1 Paź 2024, 4:21 Temat postu: |
|
|
W gabinecie kosmetycznym bardzo często jest klientka za klientką, a czas pomiędzy nimi wynosi zaledwie kilka minut. Jak w tym czasie zadbać o dobrą sterylizację narzędzi? Myślę, że to proste rozwiązanie, jeśli postawicie na pracę autoklawu Enbio. Na stronie https://www.enbio.com/pl/ możecie sprawdzić możliwości i zaawansowaną technologią. Sterylizacja jest szybka, cicha i bezproblemowa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|