|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Coni guru
|
Wysłany: Nie 19 Lip 2009, 12:05 Temat postu: |
|
|
Sasetko, jak ten tekst pierwszy raz przeczytalam od razu pomslalam, ze pasuje do nas jak zaden inny Bardzo mi sie podoba. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anna W bywalec
|
Wysłany: Wto 21 Lip 2009, 7:52 Temat postu: |
|
|
Ja wymyslilam sama tekst na zaproszeniu, mialo byc z serca i oryginalnie:)
Najpierw byl cytat:
" Zycie moze istniec tylko dzieki milosci" Clemens Brentano
A potem:
Ania
& Pawel
Dnia pewnego pomysleli sobie, ze przeciez z tej wielkiej milosci, ktora dziela od lat kilku mogliby sie pobrac... Bo malzenstwo to taki piekny stan. I ona zalozylaby biala suknie. On swoj najlepszy garnitur. I pomysleli, ze przeciez to tak pieknie przysiegac sobie milosc na zawsze...
Jak pomysleli tak zrobia
26.X.XXX
w kosciele X o godz Y
I byloby im bardzo milo, gdyby byli tam z nimi
...tu imie gosci....
A potem przypomnieli sobie jeszcze, ze po przysiegach i lzach szczescia
Bedziemy bawili sie do rana na weselu! w hotelu....
Zapraszaja narzeczeni wraz z rodzicami:))
Co wy na to? Moze byc?? _________________ Małżeństwo to przecież taki piekny stan... to sztuka życia ze sobą już do końca:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Milagros bywalec
Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 209 Skąd: woj. Zachodniopomorskie
|
Wysłany: Wto 21 Lip 2009, 8:09 Temat postu: |
|
|
Może być To fantastycznie ułożyłaś, ja nie miałabym takiego fajnego pomysłu, a by ułożyć taki tekst Naprawdę świetny i oryginalny pomysł _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
[u |
|
Powrót do góry |
|
|
Anna W bywalec
|
Wysłany: Wto 21 Lip 2009, 8:15 Temat postu: |
|
|
Milagros napisał: | Może być To fantastycznie ułożyłaś, ja nie miałabym takiego fajnego pomysłu, a by ułożyć taki tekst Naprawdę świetny i oryginalny pomysł |
Dziekuje Ciesze sie, ze wam sie podoba, chetnie sluze pomoca, uwielbiam wierszoklecic i z przyjemnoscia wymysle cos jeszcze jesli tylko macie chec:)
Ja sama projektowalam zaproszenia i w zwiazku z tym tekst tez chcialam bysmy mieli taki wlasny...oryginalny. Wiec chetnie sluze tez pomoca innym!! _________________ Małżeństwo to przecież taki piekny stan... to sztuka życia ze sobą już do końca:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Wto 21 Lip 2009, 11:31 Temat postu: |
|
|
super fajnie, nie każdy potrafiłby zaprojektować i jeszcze napisać cały tekst zaproszenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Anna W bywalec
|
Wysłany: Sro 22 Lip 2009, 9:22 Temat postu: |
|
|
Kochane tu mam link do mojego zaproszenia tytulowa strona i tyl wnetrze- tekst znacie:)
Naprawde mowie powaznie, jesli ktoras z was mialaby ochote na jakies projektowane zaproszenie to polecam sie, dla mnei to przyjemnosc:)
http://picasaweb.google.com/AniaW81/Invitation#5361196213546731570 _________________ Małżeństwo to przecież taki piekny stan... to sztuka życia ze sobą już do końca:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Sro 22 Lip 2009, 12:22 Temat postu: |
|
|
ciekawy pomysł, wręcz genialny ... jak przyjdzie co do czego nie wiem czy sama też czegoś podobnego nie zrobię, zresztą mam z moim Andrzejem multum zdjęć, tylko trochę wysiłku żeby zrobić z tego mozaikę a efekt .....
nikt nie przejdzie obojętnie wobec takiego zaproszenia |
|
Powrót do góry |
|
|
barto776 maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Flawia kandydat
|
Wysłany: Pon 30 Wrz 2024, 8:47 Temat postu: |
|
|
Ja chyba nawet nie miałam na zaproszeniu takich cudnych wierszyków, nie wiem nawet dlaczego, ale moja siostra, biorąc ślub całkiem niedawno, postawiła na ekologiczne zaproszenia, proste, aczkolwiek bardzo eleganckie. Przykłady takich zaproszeń znajdziecie na stronie https://artma-zaproszenia.pl/kategoria/zaproszenia-slubne/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|