Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zaproszenia- aforyzm, cytat, wiersz?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Coni
guru
guru

PostWysłany: Nie 19 Lip 2009, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sasetko, jak ten tekst pierwszy raz przeczytalam od razu pomslalam, ze pasuje do nas jak zaden inny uśmiech Bardzo mi sie podoba.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Anna W
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 21 Lip 2009, 7:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wymyslilam sama tekst na zaproszeniu, mialo byc z serca i oryginalnie:)

Najpierw byl cytat:

" Zycie moze istniec tylko dzieki milosci" Clemens Brentano

A potem:
Ania
& Pawel

Dnia pewnego pomysleli sobie, ze przeciez z tej wielkiej milosci, ktora dziela od lat kilku mogliby sie pobrac... Bo malzenstwo to taki piekny stan. I ona zalozylaby biala suknie. On swoj najlepszy garnitur. I pomysleli, ze przeciez to tak pieknie przysiegac sobie milosc na zawsze...
Jak pomysleli tak zrobia

26.X.XXX

w kosciele X o godz Y
I byloby im bardzo milo, gdyby byli tam z nimi

...tu imie gosci....

A potem przypomnieli sobie jeszcze, ze po przysiegach i lzach szczescia
Bedziemy bawili sie do rana na weselu! w hotelu....

Zapraszaja narzeczeni wraz z rodzicami:))

Co wy na to? Moze byc??
Milagros
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 21 Lip 2009, 8:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może byćpytajnikpytajnikpytajnikpytajnik To fantastycznie ułożyłaś, ja nie miałabym takiego fajnego pomysłu, a by ułożyć taki tekst Very Happy Naprawdę świetny i oryginalny pomysł uśmiech

ślub kościelny

[u
Powrót do góry
Anna W
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 21 Lip 2009, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Milagros napisał:
Może byćpytajnikpytajnikpytajnikpytajnik To fantastycznie ułożyłaś, ja nie miałabym takiego fajnego pomysłu, a by ułożyć taki tekst Very Happy Naprawdę świetny i oryginalny pomysł uśmiech

Dziekuje Embarassed Ciesze sie, ze wam sie podoba, chetnie sluze pomoca, uwielbiam wierszoklecic i z przyjemnoscia wymysle cos jeszcze jesli tylko macie chec:)

Ja sama projektowalam zaproszenia i w zwiazku z tym tekst tez chcialam bysmy mieli taki wlasny...oryginalny. Wiec chetnie sluze tez pomoca innym!!
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Wto 21 Lip 2009, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

super fajnie, nie każdy potrafiłby zaprojektować i jeszcze napisać cały tekst zaproszenia Cool
Powrót do góry
Anna W
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 22 Lip 2009, 9:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kochane tu mam link do mojego zaproszenia tytulowa strona i tyl wnetrze- tekst znacie:)

Naprawde mowie powaznie, jesli ktoras z was mialaby ochote na jakies projektowane zaproszenie to polecam sie, dla mnei to przyjemnosc:)

http://picasaweb.google.com/AniaW81/Invitation#5361196213546731570
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Sro 22 Lip 2009, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawy pomysł, wręcz genialny ... jak przyjdzie co do czego nie wiem czy sama też czegoś podobnego nie zrobię, zresztą mam z moim Andrzejem multum zdjęć, tylko trochę wysiłku żeby zrobić z tego mozaikę a efekt ..... buźki

nikt nie przejdzie obojętnie wobec takiego zaproszenia Cool
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 10 Wrz 2024, 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdźcie sobie stronę https://edukacjonauta.pl/proste-wiersze-do-recytacji-inspiracje-i-przyklady// , gdzie znajdziecie portal informacyjny z interesującym artykuł na temat recytacji wierszy. Posiadacie swoje ulubione wiersze?
Powrót do góry
Flawia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 30 Wrz 2024, 8:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chyba nawet nie miałam na zaproszeniu takich cudnych wierszyków, nie wiem nawet dlaczego, ale moja siostra, biorąc ślub całkiem niedawno, postawiła na ekologiczne zaproszenia, proste, aczkolwiek bardzo eleganckie. Przykłady takich zaproszeń znajdziecie na stronie https://artma-zaproszenia.pl/kategoria/zaproszenia-slubne/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: