Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

wózek dla dzieciaczka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Staramy się o dzidziusia :)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Elriorion
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 8 Wrz 2018, 9:40    Temat postu: wózek dla dzieciaczka Odpowiedz z cytatem

Cześć
Szukam wózka dla dziecka, takiego na wypasie. Możecie zaproponować jakąś firmę, którą już macie sprawdzoną? Może, ktoś http://lonexcompany.com taką zna?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 22 Lis 2018, 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wcale Ci się nie dziwie, że masz propblem z wyborem konkretnego wózka bo teraz ich tak duzo w tych wszystkich sklepach. jeśli chodzi o konkretną firmę to ja ze swojej strony polecam firmę Espiro. Wózki niedrogie a świetne jakościowo, także sobie je sprawdź. Wiem, że bez problemu kupisz je w sklepie
Nodik i nawet taniej, niż stacjonarnie.
Powrót do góry
noya
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 28 Lis 2021, 11:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

teraz masz ogromny wybór nie to co kiedyś
Powrót do góry
arvena
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 28 Lis 2021, 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam inny wózek bo kupiłam x-landera x-move, to jest dopasowany dla mnie wózek wręcz idealnie, wszędzie się wcisnę bo łatwo się nim manewruje, nadaje się też na bezdroża i wyższe krawężniki, ma dużą budkę i gondolę więc teraz jak się chłodniej zrobi będzie idealny jak przyjdzie założyć dziecku grubsze ciuszki czy wsadzić śpiworek
Powrót do góry
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 22 Wrz 2024, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może spodoba Ci się rozwiązanie kupienia spacerówki takiej już do końca wózkowania? Ja myślę konkretnie o Euro-Cart Flex. Fajny wózek, bezpieczny na każdym etapie wózkowania i można z nim zaplanować podróż dosłownie w każde miejsce.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Wto 24 Wrz 2024, 9:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W poszukiwaniu produktów dla dzieci jak wózki, krzesełka do karmienia, łóżeczka, kojce i wiele więcej polecam zajrzeć do ofert sklepu https://caretero.pl/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Staramy się o dzidziusia :) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: