Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

obozy żeglarstwo

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Tue 22 Mar 2022, 20:45    Post subject: obozy żeglarstwo Reply with quote

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań: https://busolamazury.pl
Back to top
View user's profile Send private message
PawełW
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 27 Apr 2022, 21:03    Post subject: Reply with quote

Nasze usługi są oparte na rzetelnej wiedzy, konkretnym i sprawnym działaniu i gwarancji uczciwości przełożonej na satysfakcję naszych klientów Optioffice sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek
Back to top
ransom.hagenes
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 27 Jul 2022, 22:25    Post subject: Reply with quote

Fajna sprawa, ja też się wybieram na kurs żeglarski. Jeszcze nie wiem z kim dokładnie, ale przekonał mnie ten artykuł: http://dlalejdis.pl/artykuly/dlaczego-warto-nauczyc-sie-zeglowac . Podrzucam, bo zainspirował mnie do znalezienia wakacyjnego hobby i was może również zainspiruje Very Happy Przyznam się, że żeglowałam może raz w życiu, ale chętnie to powtórzę. Jak macie jakieś ciekawy kursy to dajcie znać.
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Mon 26 Sep 2022, 4:58    Post subject: Reply with quote

Słuchajcie, a macie może namiar na sprawdzony sklep żeglarski w którym między innymi będę mogła kupić farbę do odnowienia swojej żaglówki? W oko wpadła mi oferta https://boatshop.pl/85-farby ale chętnie poznam i wasze zdanie
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Thu 2 Feb 2023, 9:57    Post subject: Reply with quote

Wspaniałych instruktorów żeglarstwa znajdziecie zaglądając do https://lazyjack.pro/index.html. Dużym plusem tego miejsca jest jego kameralność która zapewnia każdemu klientowi w pełni indywidualne podejście a co za tym idzie osiągnięcie oczekiwanych efektów w bardzo przyjaznej atmosferze. Firmę tworzy grupa przyjaciół która zajmuje się tym z pasją i ogromnym zaangażowaniem. Jestem pewna ze wybór współpracy z nimi będzie jedna z najlepszych decyzji jaką można podjąć w tym temacie. Polecam
Back to top
Inetoplaki22
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 16 Feb 2023, 21:36    Post subject: Reply with quote

Ciekawy ten temat według was?
Back to top
Vuler20
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 7 May 2023, 15:17    Post subject: Reply with quote

Podążyłem za linkiem, dobra informacja, przyda mi się
Back to top
kirlin.juanita
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 6 Jun 2023, 14:33    Post subject: Reply with quote

Czy na takim obozie można zdobyć patent żeglarski?
Back to top
Happy.M
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 9 Jan 2024, 15:01    Post subject: Reply with quote

Hej żeglarze! Zastanawiam się, czy warto rozważyć udział w kurs żeglarski poza sezonem letnim. Czy ktoś z Was miał okazję żeglować w mniej popularnych miesiącach? Jakie były Wasze doświadczenia? Czy taka opcja może być równie satysfakcjonująca jak letnie rejsy?
Back to top
omel33
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 30 Jan 2025, 11:13    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy By The Wind - express narty Wrocław , która organizuje najróżniejsze obozy i szkolenia żeglarskie. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce