Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kurs
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 18 Wrz 2023, 18:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może sprawdźcie na stronę szkolenie z telefonicznej obsługi klienta To szkolenie bardzo ciekawe i pomocne szkolenie dla tych co mają swoją firmę. Tam dowiecie sie jak pracować z ludźmi i z klientami nawet z tymi najtrudniejszymi.

Ostatnio zmieniony przez barto776 dnia Pon 16 Paź 2023, 7:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 20 Wrz 2023, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy co was interesuje, ale generalnie w sieci to jesteście w stanie znaleźć najróżniejszego rodzaju szkolenia. Mnie przykładowo teraz zainteresowała kurs przedłużania włosów warszawa u firmy Provoque. Super. Na pewno z niego skorzystam, ponieważ wkrótce otwieram zakład fryzjerski.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 21 Wrz 2023, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy wiecie czym jest norma knr ? Właśnie z tego co widziałam to dostepne są tutaj bardzo korzystne i przede wszystkim wartościowe szkolenia, dodatkowo też obsługa wyróżnia się świetnym podejściem do klientów co jest też jednak bardzo ważne.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 5 Paź 2023, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MCKK to miejsce którego celem jest rzetelne i fachowe przekazywanie wiedzy i podnoszenie kwalifikacji. W ich ofercie znajdują się nie tylko kursy zawodowe, operatorskie czy kursy na spawacza, kursy spawacza ale także usługi poligraficzne i badania psychologiczne. A dzięki wpisowi do BUR proponują szkolenia z dofinansowaniem unijnym. Polecam.
Powrót do góry
Sardynka90
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Paź 2023, 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mężczyzn, którzy nie wiedzą co z sobą zrobić, to polecam kurs uprawnienia energetyczne, bytom taki ma https://elpax.pl/kursy-i-szkolenia/ bardzo fajnie wszystko jest wytłumaczone, każdy jest zadowolony, a przede wszystkim nauczony. Pozdrawiam
Powrót do góry
petuszka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 5 Lis 2023, 18:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kursow jest pełno w internecie, to naprawdę skarbnica! Polecam sobie spojrzeć na tego typu - https://szkolenia-kargroup.eu/produkt/kurs-makijazu-online/ fajna sprawa uśmiech
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 22 Lis 2023, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem trenerem personalnym i dość często staram się uczestniczyć w różnego rodzaju kursach, które pomagają podnosić mi kwalifikacje zawodowe. Ostatnio zainteresowałam się tematem treningów mięśni dna miednicy https://bebotrening.pl/bebo-trening/jak-cwiczyc/ czyli BeBo, z tego zagadnienia też są organizowane szkolenia.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 24 Lis 2023, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz podnieść swoje kwalifikacje oraz uzyskać potwierdzenie kompetencji w postaci odpowiednich certyfikatów z zakresu tematów budowlano-instalacyjnych to zajrzyj koniecznie do https://e-proficlub.pl/
Powrót do góry
hanusiek11
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 1 Gru 2023, 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że obecnie ważne jest to, aby inwestować w siebie i swój rozwój. Jako osoba, która dobrze siedzi w technologii, myślę o pójściu w kierunku programowania. Zainteresował mnie kurs javascript od podstaw. Myślę, że po nim na pewno znajdę stabilne zatrudnienie, a Wy?
Powrót do góry
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 29 Gru 2023, 23:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio dość popularne są szkolenia z zakresu IT, nowych technologii i sztucznej inteligencji https://www.deeptechnology.ai
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: