Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dentysta
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
carolka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 26 Mar 2023, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja z kolei myśle o implantach. Niestety mam szpary między zębami po usuniętych czwórkach i nie da się tego skorygować inaczej niż z pomocą protezy albo implantow. Tutaj https://noweorlowodent.pl/oferta/implantologia/ znalazłam ciekawą ofertę. Co o niej sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Romek44
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 27 Mar 2023, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wychodzę z założenia, że zdecydowanie rozsądniej jest zapobiegac, niż leczyć. Jednak czasem faktycznie ciężko coś zdziałać, więc warto wtedy podjąć jak najszybsze działanie. Myślicie, że leczenie kanałowe pod mikroskopem to dobry wybór?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
vlarkin
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 27 Mar 2023, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecicie mi dobrego dentystę?
Powrót do góry
Gaduła
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 4 Kwi 2023, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeżeli jesteś z okolic Szczecina, to zdecydowanie warto wpaść do gabinetu Lubińska Stomatologia Ortodoncja. Mega profesjonalna obsługa, nowoczesne leczenie i świetni ludzie. Będziesz zachwycona leczeniem u nich.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Winal34
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 5 Kwi 2023, 10:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy uważacie że to dobra opcja?
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 28 Kwi 2023, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W temacie stomatologi jednymi z specjalistów których śmiało mogę polecić są https://www.czupkallo.pl/. Jestem pewna że dzięki ich doświadczeniu i zaangażowaniu otrzymacie nowy piękny uśmiech.
Powrót do góry
WalczakAnia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 19 Maj 2023, 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nagły ból zęba potrafi być niezwykle nieprzyjemny i dotkliwy dlatego trzeba od razu szukać pomocy. W Chorzowie działa to pogotowie stomatologiczne - https://www.stomatologia-stencel.pl/pogotowie-stomatologiczne/ . Warto mieć zapisany numer czy znać adres takich miejsc na wypadek właśnie takiej sytuacji, gdy ząb zaboli nagle. Wtedy ciężko umówić się od tak do dentysty na cito.
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 20 Cze 2023, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem naprawdę bardzo zadowolona z opieki stomatologicznej jaką otrzymujemy w krakowskiej klinice https://ipokrzyku.pl w Krakowie
Powrót do góry
veda.russel
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 21 Cze 2023, 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taki wątek warto również założyć na forum bardziaj tematycznym.
Powrót do góry
emilia.misko
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 25 Cze 2023, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serdecznie polecam gabinet stomatologiczny Ochotanauśmiech, którego oferta dostępna jest na ich stronie internetowej https://ochotanausmiech.pl/higienizacja-zebow/. Gabinet ten zapewnia wysoką jakość usług stomatologicznych oraz profesjonalną higienizację zębów. Zespół doświadczonych i przyjaznych lekarzy stomatologów zadba o Twój komfort i bezpieczeństwo podczas wizyty. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu i zastosowaniu najnowszych technologii, możesz mieć pewność, że otrzymasz kompleksową opiekę stomatologiczną na najwyższym poziomie. Gabinet Ochotanauśmiech to miejsce, w którym Twoje uśmiechnięte i zdrowe zęby są priorytetem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: