Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dostawca prądu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nyrey
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 31 Lip 2019, 8:44    Temat postu: Dostawca prądu Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o utrzymanie domu, to w finansowym zarządzaniu niezwykle ważne jest wybranie odpowiedniego dostawcy energii - fakt ignorowany przez wiele osób. Ja polecam Pulsar Energia, bardzo dobrze się współpracuje dzięki ich podejściu do klienta, plus rachunki już nie powodują tyle stresu uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 9 Kwi 2022, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja właśnie z kolei zastanawiam się na tym, jacy dostawcy energii elektrycznej w polsce są w ogóle na rynku i jakie propozycje są najbardziej polecane. Widzę, że możliwości jest naprawdę sporo i jest z czego korzystać, także na pewno bardzo chętnie sobie zerknę. A Wy jakie rozwiązania polecacie?
Powrót do góry
Foczka
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 9 Kwi 2022, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze można zmienic dostawcę
Powrót do góry
edytapos
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2022, 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Foczka napisał:
Zawsze można zmienic dostawcę

Ale to chyba nie jest takie łatwe, jak masz umowę na czas określony
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 29 Gru 2022, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ważne jest oczywiście znalezienie dobrego dostawcy energii. Najlepiej porównać sobie propozycje różnych dostawców i wybrać tą, która będzie dla nas najatrakcyjniejsza od strony oczywiście ceny, taryf i oczywiście warunków umowy abyście nie musieli obawiać się o ewentualnie jakieś wysokie kary za niedopatrzenia.
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 9 Sty 2023, 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem tradycjonalistką i od lat mam jednego dostawcę energii – operatora Enea https://www.operator.enea.pl/. Kiedy inni zmieniali umowy, ja tkwiłam z jednym operatorem i teraz wiem, że warto było. W Enea stałym klientom daje się bardzo dobre warunki umów. Nigdy nie narzekałam, a część z moich znajomych poprzechodziła do innych firm i szybko wróciła.
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 31 Lip 2023, 23:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Interesujecie się tym, jakie są metody obniżania kosztów energii ? Widzę, że to ostatnio dość popularny temat, bo każda firma oraz domostwo szukają sposobu na to, aby znaczniej mniej płacić za rachunki, bo stawki niestety poszły w górę. Można w tym temacie skorzystać z doradztwa. Podpowiedzą, czym zająć się w pierwszej kolejności i co wdrożyć.
Powrót do góry
monczek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 25 Wrz 2023, 18:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś korzysta z automatycznych regulatorów mocy do kontroli kompensacji mocy biernej https://powerstream.pl/oferta/#KMB ? Jakie są korzyści wynikające z ich użycia?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: