Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Idealne auto na ślub

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Janusz Bąk
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 23 Jun 2021, 22:12    Post subject: Idealne auto na ślub Reply with quote

Ostatnio z moją narzeczoną szukaliśmy idealnego samochodu którym będziemy jechać do ślubu. Jakiś czas nam zajeło szukanie odpowiedniego auta, ale znaleźliśmy Audi A7 Poznań i zakochaliśmy się w tym samochodzie bylo to idelane rozwiązanie dla nas.
Back to top
View user's profile Send private message
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 28 Feb 2022, 21:57    Post subject: Reply with quote

My z początku planowaliśmy wynająć na ślub jakiś zabytkowy pojazd z kierowcą. Finalnie jednak pojechaliśmy elegancką, białą Octavią. Parę dni przed weselem zepsuł się nam samochód, którym poruszamy się na co dzień, więc korzystając z oferty https://www.best-rent.pl/ wypożyczyliśmy długoterminowo tę komfortową Skodę. Doszliśmy do wniosku, że jest na tyle wygodna i ładna, iż nie ma sensu wykładać pieniędzy na inne auto na jeden dzieńuśmiech
Back to top
PawełW
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 22 Mar 2022, 22:10    Post subject: Reply with quote

Idealne banery ,bez przechwałek,ale z pełną świadomością naszego profesjonalizmu. Przekonaj się druk banerów Warszawa https://printinghouse.pl/druk-banerow/
Back to top
Tośka001
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 24 Apr 2022, 21:40    Post subject: Reply with quote

Ślub to wyjątkowe wydarzenie w życiu więc samochód również powinien taki być. Ja mam już to za sobą, ale mój brat będzie w tym roku ślubował. Ma to szczęście, że jego dobry kolega kupił sobie nowy samochód z Porsche Centrum Sopot i sam się zaoferował, że zawiezie młodych do ślubu. Piękne to jego Porsche, takie luksusowe.
Back to top
korek16
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 24 Apr 2022, 21:51    Post subject: Reply with quote

Ojciec mojego przyszłego męża miał w garażu klasycznego mercedesa, który mógł się nadawać na "auto do ślubu" . Sęk w tym, że wymagał on sowitej renowacji, głównie pod kątem lakieru. Z tego powodu tak istotne było zgłoszenie do Deep Shine https://www.deepshine.pl/oferta/odswiezenie-lakieru . To własnie oni podjęli się wspomnianego zabiegu, dzięki czemu starszy samochód zyskał dawny blask - i podwiózł nas do ołtarza!
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce