| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

papatki19 gaduła

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasix86 uzależniony

| 

Wysłany: Czw 18 Lis 2021, 18:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ja jestem z pomorskiego i gdyby tutaj ktos szukal to smialo moge polecic adwokata Lukasza Weglowskiego z kancelarii w Szczecinie. Podpytaj lokalnie znajomych i przyjaciol, ja wlasnie tak trafilam na kancelarie Weglowski i nie zaluje   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

alinka212 kandydat

| 

Wysłany: Sob 20 Lis 2021, 11:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jeśli ktoś posiada kredyt we frankach to też pomoc prawna taka profesjonalna będzie potrzebna, jeśli chcemy dochodzić roszczeń wobec swojego banku. Ja taką znalazłam w https://cleverstep.pl/ , sama to bym nic nie zrobiła. To musi być ktoś, kto się zna na tych wszystkich przepisach i wie co zrobić. Bardzo cenię sobie tę współpracę. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Marian63 bywalec

| 

Wysłany: Sro 1 Gru 2021, 10:26    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Ja jestem z Warszawy i tu znajduje się ta kancelaria https://sawickiwspolnicy.pl/o-nas/  Tu pracują młodzi ale kreatywni prawnicy. Jeśli macie pytania, lub chcecie dowiedzieć się więcej o sprawach przez nich prowadzonych to skontaktujcie się z nimi za pomocą tej strony. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Solution maniak

| 

Wysłany: Czw 2 Gru 2021, 17:13    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| W Bielsku to niestety pojęcia nie mam, ale jeśli wybierzesz się do Krakowa, to na pewno będziesz zadowolony ze współpracy z kancelarią prawną w Krakowie. Działa tam Tomasz Walczak - radca prawny https://tomaszwalczak.pl/ Wspomaga działaniem na wielu frontach. Koniecznie do niego zadzwoń. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jjusti18 maniak

| 

Wysłany: Nie 2 Sty 2022, 12:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A mnie jest potrzebny dobry prawnik pozew o zapłatę, który nakieruje mnie co robić ?   Czy wiecie ,  jakie są wymogi napisania pozwu o zapłatę? Kiedy  takie pismo ma wartość? Jakie je prawidłowo sporządzić? Czy orientujecie się w tej kwestii? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Zengila12 maniak

| 

Wysłany: Nie 9 Sty 2022, 23:53    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Witam,zasanawiam się nad zakupem swojego pierwszego mieszkania. Zalezy mi na tym,by skorzystac z uslug doradcy kredytowego. Czy waszym zdaniem warto korzystac z takich uslug? Ja sama totalnie się na tym nie znam. https://intuum.pl/kredyty-lodz/ Co o tym sądzicie? Pozdrawiam. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Zengila12 maniak

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Zengila12 maniak

| 

Wysłany: Pią 14 Sty 2022, 15:43    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Witajcie.

Warto na pewno udać się po pomoc do specjalistów, aby uniknąć płacenia wysokich rat. Tutaj https://kancelariafrankowicza.pl/ na spokojnie sobie zerknijcie. Jest tam oczywiście namiar na profesjonalne usługi, z których warto skorzystać. Rozejrzyjcie się tam i sprawdźcie propozycje, które się tam znajdują.

Pozdrawiam. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

hylia7044 bywalec

| 

Wysłany: Czw 3 Lut 2022, 18:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Polecam prawnik rozwody wrocław  to on świadczy kompleksową obsługę prawną dla klientów biznesowych oraz indywidualnych. Oferuje doradztwo prawne z prawa cywilnego, karnego, rodzinnego oraz spadkowe. Moim zdaniem warto się z nim kontaktować bo to rzetelny i doświadczony człowiek. Mi pomógł podczas rozwodu oraz gdy trzeba było walczyć o opiekę nad dziećmi. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|