|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
barto776 maniak

|
Posted: Wed 29 Dec 2021, 21:06 Post subject: |
|
|
| W jaki sposób Wy dbacie o bezpieczeństwo Waszych dzieci w trakcie podrózy? Jeżeli chcecie zapewnić Waszemu dziecku spokojną i bezpieczną podróż, to polecam Wam sprawdzić oferte sklepu internetowego, w którym znajdziecie nosidełka do samochodu . |
|
| Back to top |
|
 |
bella91 kandydat

|
Posted: Wed 12 Jan 2022, 10:14 Post subject: |
|
|
| Zobacz sobie też wózek Axo z https://cavoe.eu/ My mamy ten model i powiem szczerze, że to najlepszy wozek na wieś. Terenówka, ale lekka i zwrotna. Bardzo dobrze się ją prowadzi dzieki amortyzatorom i dużym, piankowym kołom |
|
| Back to top |
|
 |
pice123 początkujący

|
Posted: Thu 20 Jan 2022, 7:55 Post subject: |
|
|
Dobrym pomysłem może być kupienie łóżeczka dla dziecka. Sprawi ono, że pociecha prześpi noc wygodnie i bezpiecznie. Bardzo dobrej jakości łóżeczka znaleźć można w sklepie internetowym https://www.sklep-julia.pl/. _________________ Pozdrawiam serdecznie |
|
| Back to top |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Posted: Fri 28 Jan 2022, 0:01 Post subject: |
|
|
| czym czyścicie uszy swoim dzieciom? Kupiłam dla moich vaxol z oliwą z oliwek, która ma niską szansę na wywołanie alergii i można bezpiecznie ten spray stosować u dzieci. |
|
| Back to top |
|
 |
szwagierka kandydat

|
Posted: Tue 8 Feb 2022, 14:17 Post subject: |
|
|
Niemowlakowi potrzebne są te wszystkie meble, serio? A ja głupia myślałam, że najważniejsza jest mama, no może jeszcze wózek i łóżeczko, a nie elementy wyposażenia pokoju Jak dziecko będzie starsze to wtedy zacznie doceniać swoje otoczenie, ale nie wtedy jak leży bo jeszcze nawet siedzieć nie potrafi
Bardziej bym sie skupiła na wyposażeniu apteczki w potrzebne leki, gaziki, płyn do dezynfekcji pępka, czopki Viburcol, jaki probiotyk, krem na odparzenia, emolienty do kąpieli. |
|
| Back to top |
|
 |
agate bywalec

|
Posted: Tue 26 Apr 2022, 18:49 Post subject: |
|
|
| Z moich ostatnich odkryć, dla troszkę większych maluchów, polecam bidon szklany dla dziecka - jest bardzo trwały, a dzięki temu, że ma silikonową osłonę, na pewno nie pęknie |
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Fri 29 Apr 2022, 4:33 Post subject: |
|
|
| Lista rzeczy które warto kupić podczas wyprawki jest naprawdę szeroka, ale uważam że nie powinno się w tym przypadku oszczędzać. Moim ostatnim zakupem był kosz na pieluchy z https://kosznapieluchy.pl/produkty/ - niweluje zarazki oraz nieprzyjemny zapach. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Sat 30 Apr 2022, 19:02 Post subject: |
|
|
| Jeżeli będziesz chciał zakupić swojemu maluchowi zabawki to odwiedź stronę https://www.bee.pl/t/prezenty-na-wielkanoc-dla-dzieci Tutaj zakupisz zabawki edukacyjne dla dziecka w każdym wieku. Masz zarówno gry planszowe i interaktywne a także pluszaki czy klocki. Dziecku na pewno spodoba się to co mają do zaoferowania. |
|
| Back to top |
|
 |
Mamei początkujący

|
Posted: Fri 13 May 2022, 17:46 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o kupno produktów dla mojego dziecka to zawsze staram się wybierać produkty o najwyższej jakości. Właśnie takie produkty kupuję w sklepie Lepre. Ostatnio zamówiłam tam piękne rożki dla niemowląt. |
|
| Back to top |
|
 |
KasjuszMag kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce