|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bieliznakoronka początkujący

|
Wysłany: Sob 13 Lis 2021, 14:24 Temat postu: Sukienki z siateczki |
|
|
Sukienki z siateczki - dla każdego, kto lubi się pokazywać
Jeśli kochasz swoje ciało i chciałabyś wyeksponować trochę więcej, w siateczkowej sukience poczujesz się naprawdę komfortowo. Czy jako strój wieczorowy, na prywatne przyjęcie lub na gorącą noc. Prawie nic nie może być bardziej erotyczne niż ten element garderoby. Są one blisko spokrewnione z bodystockingami, które mają dopasowane rajstopy kabaretki naszyte na górze . W połączeniu z koronką i marszczeniami sukienki z siateczki mogą wyglądać niezwykle elegancko i stylowo.
Rozmiar siateczki decyduje o tym, jak duża część ciała jest widoczna i jak przezroczysta staje się sukienka. Różne kolory sprawiają, że można znaleźć odpowiednią sukienkę na każdy gust.
https://www.diabolique.com.pl _________________ Sukienki z siateczki
https://www.diabolique.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044 bywalec

|
Wysłany: Wto 16 Lis 2021, 13:32 Temat postu: |
|
|
ja postanowiłam ostatnio odnowić troszkę swoją szafę. Szukam fajnych sklepów z odzieżą by móc sobie zamówić kilka fajnych modnych ubrań. Widziałam marynarka damska w sklepie internetowym i bardzo mi się ona podoba. Ja się ubieram raczej elegancko to taka marynarka na pewno mi się przyda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Nie 21 Lis 2021, 19:02 Temat postu: |
|
|
Takie sukienki są bardzo eleganckie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pon 6 Gru 2021, 19:30 Temat postu: |
|
|
Niestety ja raczej takich sukienek nie noszę i na tą chwilę jestem na etapie poszukiwania fajnej sukienki na wesele. Tak naprawdę to już widziałam te najciekawsze w sklepie https://bialcon.pl/odziez/sukienki/sukienki-na-wesele więc teraz pozostaje mi tylko wybrać tą jedną jedyną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
spioch2121 początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Gru 2021, 15:28 Temat postu: |
|
|
hej wszystkim |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 20 Mar 2025, 9:12 Temat postu: |
|
|
Zachwyci Was z całą pewnością wizyta na stronie https://w-kwiaty-sukienka.pl/ Na tym blogu znajdziecie wiele informacji z świata mody. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gbx13 początkujący

|
Wysłany: Czw 20 Mar 2025, 17:57 Temat postu: |
|
|
Kompleksowe doradztwo podatkowe i prawne – usługi dla firm i osób fizycznych
Oferujemy szeroki zakres usług doradztwa podatkowego i prawnego, pomagając zarówno przedsiębiorcom, jak i osobom fizycznym w optymalizacji podatków, zgodności z przepisami oraz skutecznej ochronie przed sankcjami.
✅ Usługi podatkowe dla osób fizycznych – wsparcie w rozliczeniach PIT, podatku od spadków i darowizn, przychodów kapitałowych oraz sporach z urzędami skarbowymi.
✅ Doradztwo podatkowe dla firm – kompleksowa obsługa podatkowa firm, w tym optymalizacja podatkowa, audyty oraz analiza skutków transakcji.
✅ Podatkowe due diligence (M&A) – identyfikacja ryzyk podatkowych w transakcjach przejęć i fuzji.
✅ Optymalizacja podatkowa – legalne sposoby na obniżenie zobowiązań podatkowych dla firm i osób fizycznych.
✅ Postępowania podatkowe i kontrole – reprezentacja w kontrolach podatkowych, przed sądami administracyjnymi oraz w postępowaniach egzekucyjnych.
✅ Ceny transferowe (Transfer Pricing) – dokumentacja TP, analizy porównawcze i obrona przed organami podatkowymi.
✅ Ulga IP Box – obniżenie podatku dochodowego do 5% dla działalności opartych na własności intelektualnej.
✅ Ulga badawczo-rozwojowa (B+R) – wsparcie dla firm inwestujących w innowacje.
✅ Wdrażanie 50% kosztów uzyskania przychodów – ulga dla twórców, programistów i branży kreatywnej.
✅ Doradztwo podatkowe w zakresie prawa międzynarodowego – unikanie podwójnego opodatkowania i zgodność z regulacjami międzynarodowymi.
✅ Schematy podatkowe (MDR) – identyfikacja i raportowanie transakcji objętych obowiązkiem MDR.
✅ Prawo gospodarcze i cywilne – doradztwo prawne dla firm i osób fizycznych, w tym sporządzanie umów i reprezentacja w sporach.
📞 Skontaktuj się i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia podatkowego oraz prawnego! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|