Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kameralny ślub

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
P.mloda
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 13 Wrz 2021, 19:55    Temat postu: Kameralny ślub Odpowiedz z cytatem

Cześć! Stoję przed wyzwaniem organizacji wesela. Moje wesele będzie dość kameralne bo jedynie 25 osób, mimo to chciałabym by to nie był zwykły obiad lecz miał namiastkę "tradycyjnego" wesela. Chciałabym mieć pierwszy taniec, tańczących gości i zabawy oczepinowe mimo że boję się że impreza może się skończyć jeszcze przed północą, nawet fotograf mówił że nie opłaca się by zostawał dłużej niż do 22 bo zdjęcia będą się powtarzać 🙈 nie mam z kim o tym pogadać więc szukam porad w internecie 😁 Moja sprawa jest o tyle trudna że nigdy ma weselu nie byłam więc nie wiem jak to wygląda tak naprawdę 😁 bardzo będę wdzięczna za każdą poradę i wskazówki dotyczące organizacji 🥰
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 16 Wrz 2021, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uważam, że jest to jeden, jedyny dzień i powinien to być was dzień. Także tak jak chcecie, niech będzie. My za to postanowiliśmy, że zrobimy większy ślub, a wesele w plenerze Warszawa się odbędzie. Zawsze o tym marzyłam... Może ewentualnie jakiś namiot umieszczę w razie czego, ale tak w ogrodzie czy w innym miejscu, fajnie było mieć weselicho.
Powrót do góry
Miroslaw2221
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 21 Wrz 2021, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dj gdansk to super firma która ma w ofercie sztab ludzi które mogą uświetnić twoje wesele. Jestem zadowolona bo z tej firmy miałam dj i atrkację dodatkową jaką jest fotobudka. Polecam niezmiernie każdemu zobaczcie co mją w ofercie na stronie bo to nie wszystko!
Powrót do góry
hubert37
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 19 Lis 2021, 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomoc w każdym zakresie zakłądania własnej działalności Optiofifce sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: