|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lucindaaa3 początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2021, 12:42 Temat postu: który węgiel jest lepszy? |
|
|
W sensie, bardziej ekologiczny, wydajny i opłacalny?
Teoretycznie jest mnóstwo rodzajów węgla. Ale u mnie koks i ekogroszek odpadają, bo piec się do nich nie nadaje. Mogę palić tylko kostką albo orzechem - i trudno mi się zdecydować, którego z nich zamówić na nadchodzący sezon grzewczy.
Który z węgli Wy byście wzięli na moim miejscu i dlaczego https://wegiel-stach.pl/wegiel-dlugoleka/?
Ostatnio zmieniony przez Lucindaaa3 dnia Pon 13 Wrz 2021, 8:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
sinderele początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2021, 14:10 Temat postu: |
|
|
Bardzo podobają mi się wątki w tym obszarze tematycznym. Można się sporo dowiedzieć na różne tematy. _________________ Bo szczęście leży w oczach człowieka patrzącego na swoje życie. Nie w życiu, tylko w tym, jak się je postrzega. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Pon 4 Paź 2021, 10:25 Temat postu: |
|
|
Wszystkim osobom szukającym sprawdzonej oferty sklepu z węglem kamiennym i pelletem drzewnym mogę polecić sklep, z którego sam regularnie korzystam - https://www.sambudrol.pl/sklep/ . W ich ofercie znajdziecie wysokiej jakości węgiel kamienny, ekogroszek, pellet drzewny i wiele więcej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
darrell.ondricka początkujący

|
Wysłany: Pon 4 Paź 2021, 14:31 Temat postu: |
|
|
Ja akurat od kilku lat stawiam na pellet. |
|
Powrót do góry |