Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Krówki z logo firmy na panieński :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta_a
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 12 Sie 2021, 9:24    Temat postu: Krówki z logo firmy na panieński :) Odpowiedz z cytatem

Hej, organizuję wieczór panieński dla kuzynki. Pomyślałam, że fajnym prezentem będą krówki z logo firmy, którą założyła w zeszłym roku. Firma świetnie prosperuje i jestem z niej naprawdę dumna. Myślicie, że krówki z logo to podkreślą i sprawdzą się na wieczorze panieńskim?
wilow154
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 12 Sie 2021, 9:28    Temat postu: Wow! Mega! Odpowiedz z cytatem

Świetny pomysł! język Niestety nie znam Twojej kuzynki, ale jestem przekonana, że doceni taki gest. Odrobina słodkości na wieczorze panieńskim nigdy nie jest złym pomysłem Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
waaldeczek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 17 Sie 2021, 10:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

personalizowane krówki sprawdzają się doskonale nie tylko na wieczorze panieńskim. Krówki z personalizacją mogą być podziękowaniem dla gości weselnych lub ciasteczka z wróżbami jako dziękuję. Na weselu atrakcją może być fotobudka i księga gości w której weselnicy będą składać życzenia lub wklejać zdjęcia i okraszać humorystycznym tekstem. Taka księga gości weselnych będzie wyjątkowa pamiątką tego wydarzenia.
Poza tematem. Polecam sklep https://album-na-zdjecia-wklejane.pl/ Oferują po atrakcyjnej cenie albumy na zdjęcia z drewnianą okładką. Taki album przetrwa długie lata a w raz z nim fotografie. Album można spersonalizować co uczyni z niego coś wyjątkowego i osobistego. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: