|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
papatki19 gaduła

|
Wysłany: Sro 7 Lip 2021, 14:36 Temat postu: Odświeżenie domu przed ślubem |
|
|
Cześć. W przyszłym roku czeka mnie jeden z najważniejszych dni w moim życiu, a mianowicie wychodzę za mąż. W związku z tym rodzice chcieli nieco odnowić wnętrze w domu, szukam więc dobrego projektanta. W sieci natknęłam się na architekt wnętrz koszalin. Czy korzystaliście może z ich usług? Wiecie jak wygląda współpraca? Dzięki za każdą odpowiedź.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miroslaw2221 bywalec

|
Wysłany: Pon 9 Sie 2021, 18:46 Temat postu: |
|
|
Jeśli nie masz ochoty by szukać mebli godzinami po sklepie i nie chcesz dopasowywać jednego koloru płytek do drugich to myślę, zę strona projektant wnętrz warszawa jest idealna dla ciebie. Pani architekt przygotuje cały projekt według twojego pomysłu, dopracuje go pod względem technicznym oraz dopieści projekt pod każdym względem. Polecam bardzo każdemu tą panią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sztukaterjanek początkujący

|
Wysłany: Sro 11 Sie 2021, 12:36 Temat postu: Prodecent sztukaterii |
|
|
Witam, ja na słów ślub planuję ozdobić dom sztukaterią i szukam producenta sztukaterii dobrego. Może tutaj ktoś będzie wiedział, bo jak na razie znalazłem tylko tego: WMB |
|
Powrót do góry |
|
 |
mandy.kuhic początkujący

|
Wysłany: Czw 12 Sie 2021, 20:04 Temat postu: |
|
|
może jakiś mały remont? |
|
Powrót do góry |
|
 |
eratke początkujący

|
Wysłany: Pią 13 Sie 2021, 11:59 Temat postu: |
|
|
Też odświeżaliśmy niedawno dom i bardzo pomocna okazała się siatka cięto ciągniona. Nie sądziłem, że ma aż tyle zastosowań w budownictwie. Dzięki niej nasz dom wygląda nowocześniej. Jeśli zastanawiacie się gdzie ją zamówiliśmy to polecam tego producenta https://metale-online.pl/kategoria/Siatki_cietociagnione |
|
Powrót do góry |
|
 |
hubert37 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|