|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fox kandydat

|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 15:45 Temat postu: Czy lubisz śpiewać? |
|
|
Uwielbiam śpiewać. Pamiętam, że kiedy byłam małą dziewczynką, zawsze śpiewałam mamie i ojcu. Ja też śpiewałam na szkolnych koncertach. Na studiach nie miałam czasu na moje hobby i dopiero teraz mam dużo czasu, żeby zacząć śpiewać na co dzień. Czy możecie polecić mi dobrego nauczyciela? Dziękuję za radę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WeigelP kandydat

|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 18:28 Temat postu: Re: Czy lubisz śpiewać? |
|
|
Niestety, nie umiem śpiewać i zawsze zazdrościłam ludziom, którzy to potrafią. Być może powinieneś poświęcić więcej czasu na swoje hobby niż zwykle, choć nie musisz korzystać z pomocy korepetytora. Myślę, że możesz nauczyć się śpiewać samodzielnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamBronev kandydat

|
Wysłany: Czw 22 Lip 2021, 20:00 Temat postu: |
|
|
Każdy z nas ma jakieś marzenie z dzieciństwa. Cieszę się, że Twoje marzenie może się spełnić. Nigdy nie umiałam śpiewać, ale zawsze kochałam piękną muzykę. Jakie piosenki lubisz śpiewać? Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? Mogę Ci doradzić stronę, na której znajdziesz korepetytor nauka śpiewu |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomomo kandydat

|
Wysłany: Czw 29 Lip 2021, 12:44 Temat postu: |
|
|
również uwielbiam śpiewać, ale jednak wiem, że jest to śpiew od osoby nieuzdolnionej, więc.. no ale każdy śpiewać może. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
Wysłany: Pią 5 Lis 2021, 12:45 Temat postu: |
|
|
Niestety słabo ze śpiewniem u mnie...a bardzo bym chciał . Może się jeszcze odważę?
--------
ziemia na sprzedaż
https://solaronline.pl/oferta/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|