|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
roslinka123 bywalec

|
Wysłany: Sro 16 Paź 2019, 12:49 Temat postu: badanie piersi |
|
|
Cześć! Wybieram się na okresowe badanie piersi, orientujecie się może gdzie można znaleźć dobry gabinet wykonujący usg piersi w Krakowie? W internecie znalazłam takich lekarzy, wydają się być ok, widzę że chodzą do nich celebryci i sportowcy, to chyba dobra rekomendacja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sob 21 Lis 2020, 0:05 Temat postu: |
|
|
Hej. USG piersi możesz wykonać w Lux Med w Krakowie ale myślę, że warto byłoby zastanowić się czy nie lepsza będzie mammografia. Wskazaniami do tego badania są nimi m.in. wiek i/lub znalezienie się w grupie ryzyka kobiet narażonych na nowotwór. Na Mammografię możesz zapisać się z dnia na dzień do pracowni diagnostycznych Luxmedu w Warszawie lub Łodzi a jeśli sprawa ne jest pilna, poczekać aż w Krakowie pojawi się punkt mobilny Lux Med czyli tzw. mammobus. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Pią 4 Gru 2020, 16:48 Temat postu: |
|
|
Nie tylko piersi trzeba badać bo ważna jest też cytologia. Dowiedziałam się od swojego ginekologa jak to jest z tym badaniem i kobiety u których nie ma żadnych zmian mogą robić je co 3 lata a te które miały już nieprawidłowości muszą je robić co roku a nawet częściej jeśli jest podejrzenie zakażenia wirusem hpv. Na wszelki wypadek kupiłam sobie ten żel papilocare który usuwa wirusa hpv z szyjki macicy |
|
Powrót do góry |
|
 |
parisian.jeramy początkujący

|
Wysłany: Pią 4 Gru 2020, 23:46 Temat postu: |
|
|
Kobiety nie zapominajcie o rutynowych badaniach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TomBud50 kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2021, 10:03 Temat postu: |
|
|
Dobrze dobrane badania wykonali mi specjaliści z onkolog.lublin.pl. Polecam, bardzo trafna diagnoza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|