Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kobieta - odchudzanie
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
carmine99
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 12 Lip 2021, 16:05    Temat postu: Kobieta - odchudzanie Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób zrzucić zbędne kg? Nie potrafię schudnąć od dłuższego czasu, a stosowałam już wiele diet. Jestem mamą dwójki dzieci. Proszę o pomoc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lacy.ziemann
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 12 Lip 2021, 17:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na rynku istnieje wiele rodzajów suplementów diet, które mają różne zastosowania i różne sposoby działania. Często nawet ten sam składnik jest oferowany w różnych formach, na przykład w celu poprawienia wchłanialności. Dodatki - takie jak witaminy, minerały, zioła i enzymy - zapewniają dodatkowy poziom energii dla organizmu, która pomaga budować włókna mięśniowe i pomagają zachować zdrowy sen. Przeczytaj więcej na https://redin.com.pl/.
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 26 Lip 2021, 8:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No według mnie to najlepiej zastosowac odpowiednio zbilansowana diete uśmiech https://odchudzanie.medicover.pl/ - bardzo fajna klinika leczenia otylosci, do tego na samym poczatku robia dokladny screening otylosci zeby poznac przyczyny tycia i moc je skutecznie wyeliminowac
Powrót do góry
dyzio69
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 26 Lip 2021, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kobiety to mają z tym odchudzaniem, no nie powiem. Ja to wam szczerze zazdroszczę tego wszystkiego. Sama wiem na przykład, ze endermologia wrocław https://skinlogica.pl/zabiegi/modelowanie-sylwetki/endermologie-alliance-lpg pomaga ogólnie schudnąć, ale nie wszystkie Panie się na to decydują. Nieznajomość takich możliwości swoje robi.
Powrót do góry
kora2681
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 27 Lip 2021, 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcemy schudnąć to należy pamiętać o ćwiczeniach i treningu ale ważna jest też przy tym odpowiednia dieta.
Ona_90
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 30 Lip 2021, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno dobrym pomysłem jest dieta, jednak nie powinnaś sama z tym eksperymentować. U mnie konieczne okazało się wprowadzenie diety bezlaktozowej, ze względu na moją alergię. Ale też dzięki temu znacznie schudłam. Zerknij na tę stronę https://laboratoriumkalorii.pl/diety/bezlaktozowa. Tutaj są sami specjaliści i na pewno wybiorą coś dla Ciebie.
Powrót do góry
Lama99
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 1 Sie 2021, 8:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co byście powiedziały na post warzywno owocowy w wersji diety pudełkowej? Wydaje mi się, że to nie tylko dobry sposób na utratę zbędnych kilogramów, ale również na dostarczenie sobie wielu witamin i związków mineralnych uśmiech Co Wy na to?
Powrót do góry
charlotte160
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 8 Sie 2021, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też mam do zrzucenia nadprogramowe kilogramy. Już nie mogę na siebie patrzeć. Zaczęłam ćwiczyć i pilnuję się z jedzeniem. Niestety nie lubię gotować i coraz częśćiej myślę o diecie pudełkowej z Miód Malina - https://miod-malina.com/?gclid=CjwKCAiA58fvBRAzEiwAQW-hzQoE7KvrCmHCoXzStsnMTTv37Rze-f-IXbMdR8PJnDLdKyX618CDOxoCIoIQAvD_BwE Słyszałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat tego cateringu dietetycznego. Któraś z was schudła na takiej diecie?
Powrót do góry
altenwerth.orrin
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 22 Sie 2021, 9:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może jakieś suplementy diety?
Powrót do góry
kamiilionek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 24 Sie 2021, 8:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomóc morze dieta w niskokaloryczne warzywa połączona z duża aktywnością fizyczną np. na siłowniach pod chmurką, bieganie lun jazda na rowerze.Nie znam się na dietach, bo nie mam problemu nadwagi.
Poza tematem. Polecam wpis o upominkach dla gości weselnych. Oto link http://niesamowityprezent.pl/index.php/aktualnosci/106-prezent-dla-gosci-weselnych Podano przykłady wyjątkowych podarunków. Warto przeczytać nie tylko ten wpis. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: