Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wywóz odpadów

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
domenica4
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 27 Apr 2021, 18:38    Post subject: Wywóz odpadów Reply with quote

Czy są jakieś istotne zmiany związane z odbiorem odpadów niebezpiecznych?
Back to top
View user's profile Send private message
bchamplin
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 28 Apr 2021, 11:30    Post subject: Reply with quote

W związku z odbiorem odpadów chemicznych pojawiły się istotne zmiany regulujące sposób postępowania z nimi, jeżeli zawierają biologiczne czynniki chorobotwórcze. Trzeba się z tym zapoznać, ponieważ w przypadku niezastosowania się do określonych procedur, firmy odpowiedzialne za odbiór tych odpadów mogą odmówić realizacji tego zlecenia ze względów bezpieczeństwa.
Back to top
AdasTas4
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 12 May 2021, 16:09    Post subject: Reply with quote

Miałem sporo starych akumulatorów. Nie miałem pojęcia jak się ich pozbyć. Z tego powodu zacząłem szukać informacji na ten temat. Znalazłem ciekawy artykuł na ten temat na stronie http://kruszarniagruzu.pl/ .
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce