Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaki dobry szampon do włosów przetłuszczających się
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Papryczkaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 28 Kwi 2021, 11:16    Temat postu: Jaki dobry szampon do włosów przetłuszczających się Odpowiedz z cytatem

Hejka dziewczyny! Co polecacie jaki szampon,jaka odżywka na przetłuszczające się włosy.Codzinnie muszę je myć a No włosy mam dosyć długie i to tak na dłuższa metę to ciężko , najbardziej tłuszcza mi się od głowy.
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 29 Kwi 2021, 6:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam zwrócić uwagę na skład szamponów. Nie powinnaś kupować szamponów, które maja w sobie silikony z uwagi na to, ze obciażają włosy oraz mogą powodować znacznie większe ich przetłuszczanie się:
https://estetico.pl/dimethicone

Piszę tutaj na przyklad o składniku dimethicone, którego trzeba generalnie unikac uśmiech

NO i polecam mycie włosów szamponem wcześniej rozwodnionym w szklance wody.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Berenika84
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 30 Kwi 2021, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Część - koniecznie zrób sobie laminację naturalną, np. przy pomocy galaretki spożywczej. Ponadto polecam Ci ekologiczny szampon chlebowy, który ma naturalne pH, dzięki czemu świetnie pielęgnuje włosy, a one się tym samym tak często i mocno nie przetłuszczają. Tutaj znajdziesz sprawdzoną ofertę kosmetyków naturalnych do pielęgnacji włosów: https://couleurcaramel.pl/naturalne-kosmetyki-do-wlosow
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
gmiller
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 3 Maj 2021, 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pielęgnacja włosów z tendencją do przetłuszczania się jest trudna. Ułatwić może ją dobór odpowiednich kosmetyków, które pomogą przywrócić równowagę skórze głowy i jednocześnie zadbają o pasma - www.ceneo.pl/Pozostale_kosmetyki_do_wlosow/Rodzaj:Ampulki.htm. Główną przyczyną przetłuszczania się włosów jest łojotok skóry głowy. Za jego powstawanie odpowiadają między innymi problemy z tarczycą, niedobór witamin w organizmie i zaburzenia gospodarki hormonalnej.
Powrót do góry
Malina99
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 3 Maj 2021, 22:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam kosmetyki firmy Bielenda. Działają cuda i są 100% naturalne i wegańskie.
Powrót do góry
Gibran4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 18 Cze 2021, 5:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakochałam się w marce Klorane i ich filozofii, ekologicznym podejściu do tworzenia kosmetyków. Ten szampon jest mi dobrze znany, a też chciałam kupić zwykły szampon do całej rodziny i znalazłam ten https://www.klorane.com/pl-pl/wlosy/owies-gama/szampon z tej samej serii. Znaczna poprawa zdrowia włosów, a i łatwiej się rozczesują. Jest bezpieczny do i dla dzieci od 3 roku życia (testowany pod kontrolą dermatologiczną i pediatryczną). Jak przekonaliście się do tego szamponu suchego to i również spróbujcie tego.
Powrót do góry
olgaolga
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 27 Lip 2021, 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też miałam problemy z włosami, były zniszczone od farbowania. Żeby je ratować postawiłam na możliwie jak naturalniejsze kosmetyki. Zanim coś kupiłam dokładnie sprawdzałam składy. Tutaj https://yasmeen.pl/orientalne-inspiracje/szampon-i-odzywka-bema-cosmetici-z-certyfikatem-icea/ zerknijcie sobie na szampon i odżywkę Bema Love Bio. Moim zdaniem są mega. Super regeneruje, nawilża i odżywia włosy. Jeżeli zależy wam na mocnych i zdrowych włosach to spróbujcie tych kosmetyków.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 10 Wrz 2021, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnym rozwiązanie dla włosów może być szampon w kostce. Jeśli chcecie kompleksowo zadbać o nie oraz postawiać na ekologię, to jest to naprawdę dobra opcja. Taki szampon jest wydajny i fajnie pielęgnuje włosy. Myślę, że warto go wypróbować. Być może zostanie z wam na dłużej uśmiech
Powrót do góry
hubert37
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 30 Lis 2021, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewna i bez zastrzeżeń drukarnia wielkoformatowa Printing House druk plakatów https://printinghouse.pl/druk-plakatow/ ceny przypadną każdemu do gustu.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 10 Gru 2021, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto na pewno dobrze rozejrzeć się na rynku, aby znaleźć rozwiązania, które będą idealnie dopasowane do waszych potrzeb. Dzięki temu wasze włosy będą wyglądały naprawdę idealnie. Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie tutaj https://ziaja.com/c/szampony-110 . Propozycji jest wiele. Z pewnością każdy znajdzie tam sporo praktycznych produktów.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: