Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Uczelnia medyczna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 31 Mar 2021, 12:05    Temat postu: Uczelnia medyczna Odpowiedz z cytatem

Ostatnio sporo zastanawiam się nad pójściem na uczelnię medyczną. Szukam więc jakichś ciekawych propozycji studiów. Niedawno bardzo zainteresowała mnie Warszawska uczelnia medyczna . Może ktoś z was do niej uczęszczał? Warto się na nią zdecydować? Z tego co widzę to mają oni mnóstwo pozytywnych opinii. Dajcie znać co uważacie na ich temat.
Anna_199
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 1 Kwi 2021, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szkoły Medyczne Cosinus też są fajne uśmiech Krócej, za darmo, bez dużych wymogów rekrutacyjnych i konkurencji a przepustka do zawodów jest w postaci dyplomu kwalifikacji. https://www.cosinus.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dlang
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 2 Kwi 2021, 14:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałam, że teraz jest duża zdawalność na medycynie przez covid i naukę zdalną.
Powrót do góry
renni
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 17 Maj 2021, 9:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jedną z lepszych uczelni medycznych i w Warszawie i w skali całego kraju jest według mnie Mazowiecka Uczelnia Medyczna. Ja jestem obecnie studentką, uważam, ze poziom jest całkiem wysoki, a do tego czesne nie jest wygórowane jak na warszawskie warunki.
Powrót do góry
dyzio69
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 18 Lis 2021, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O tak, Mazowiecka Uczelnia Medyczna https://mum.edu.pl/ jest bardzo dobrą placówką oświatową. Wielu lekarzy właśnie tutaj zostało przypisanych i można w fajny sposób znaleźć tu pomoc w kwestii nauczenia się leczenia innych. Ja sama myślę o pielęgniarstwie, ale czas pokaże, na co się zdecyduję.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 7 Gru 2021, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

renni zgadzam się z Tobą uśmiech ja sama też aktualnie studiuje na MUM, na pielęgniarstwie https://mum.edu.pl/studia-licencjackie-pielegniarstwo/. Jestem zadowolona z jakości zajęć, organizacji, poziomu i ogromnej ilości ćwiczeń i praktyk uśmiech
Powrót do góry
Heberutas46
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 7 Gru 2021, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sądzicie że to jest w ogóle fajne?
Powrót do góry
justy_ska
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 8 Gru 2021, 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z medycznych kierunków polecam serdecznie Szkoły Cosinus. Duży wybór dyplomowanych specjalizacji uśmiech Wszystko za darmo.
Powrót do góry
lzieme
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 30 Lip 2023, 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niedługo będę potrzebowała odzieży medycznej na praktyki, które rozpoczynam lada moment. Co sądzicie o tym sklepie medycznym w Łodzi - https://www.uniformix.pl/Akcesoria-medyczne-stetoskopy-odziez-medyczna-Lodz-cabout-pol-71.html? W przychodniach, szpitalach, ale również w innych placówkach medycznych obowiązuje nas określony dress code. W takich miejscach ważne jest przede wszystkim to, aby noszony przez nas strój był stosowny, nie może być wyzywający czy krzykliwy.
Powrót do góry
tonyblaze
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 30 Lip 2023, 13:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za radę
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: