Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misia321 kandydat

|
Wysłany: Sro 24 Lut 2021, 10:56 Temat postu: podróż poślubną |
|
|
Hej, planuję wraz z przyszłym mężem odpoczynek nad morzem, wyszukałam hotel Lubicz ze świetną ofertą, resortem oraz spa. Myślicie, że to dobry wybór? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pon 15 Mar 2021, 11:09 Temat postu: |
|
|
Powiedzcie mi jak to wyglada u was z podroza poslubna ? Sami ja finansujecie czy moze rodzice wam dokladaja ?
Nam rodzice niestety nic nie doloza do organizacji wesela i wszystko organizujemy sami i boje sie ze na podroz poslubna juz niestety nie bedzie nas stac. Czy sa wsrod was pary ktore nie beda mialy podrozy poslubnej ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
olafbednarz początkujący

|
Wysłany: Pon 15 Mar 2021, 12:40 Temat postu: |
|
|
Na wrzesień mam zaplanowany urlop na podróż poślubną. Powoli planuję jakiś wyjazd i zastanawiam się nad wypożyczeniem samochodu z http://wypozyczalnia-samochodu.pl/ z racji tego, że jest to atrakcyjna oferta i jest nastawiona zarówno na wyjazdy wakacyjne jak i służbowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Pon 15 Mar 2021, 12:41 Temat postu: |
|
|
Niestety? A to Ty chcesz ślub czy oni? Jak Cię nie stać na wesele to zróbcie małe ze świadkami tylko.
Nie rozumiem takiego podejścia. Nikt nikomu nie powinien zaglądać do portfela. A jak chcesz wziąć ślub i jechać w podróż poślubną to może rzeczywiście weź mniejszy a to co miałaś mieć na wesele przeznacz na podróż.
Ze swojej strony polecam po prostu spa nad jeziorem w Polsce:
http://dworkolesin.pl/spa-nad-jeziorem/
My tak właśnie spędziliśmy nasza podróż pośłubną i bardzo nam się podobało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jbashirian początkujący

|
Wysłany: Wto 16 Mar 2021, 20:21 Temat postu: |
|
|
Polecam na podróż poślubną jakiś cieplejszy kraj niż Polska. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aniela1 bywalec

|
Wysłany: Sob 8 Maj 2021, 20:11 Temat postu: |
|
|
A my z kolei lubimy różne szalone pomysły i na podróż poślubną planujemy niesamowitą wodną przygodę. Sanok spływy oferuje spływy pontonowe w Bieszczadach i chcemy się załapać na tą fantastyczną imprezę. Wcale nie jest drogo a z pewnością czeka nas wiele cudownych atrakcji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilka75 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|