|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 5:15 Temat postu: |
|
|
No daje słowo zagapilam sie, dzis juz 206 Jakos mi te dni zaczynaja uciekac przez palce.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas kandydat

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 9:29 Temat postu: |
|
|
Już tylko 3  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 12:52 Temat postu: |
|
|
San napisał: | Coni jejjciu tak mało Ci zostało. Ciesze się razem z Tobą  |
Dzis jeszcze mniej - 153 Ale i tak wydaje mi sie, ze jeszcze tyle czasu zostalo Szybko uciekajacy, czasem zaczne sie martwic dopiero po Sylwestrze  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 12:59 Temat postu: |
|
|
Coni, ale Ci fajnie No ciesze bardzo, że tak mało Ci zostało a jednocześnie zazdroszczę, bo przede mną jeszcze tyle czekania
Po Sylwestrze, to będzie chwila...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 13:13 Temat postu: |
|
|
Metka, wiem o tym. W ogole podzielilam sobie czas odliczynia dni do daty slubu Najpierw do Swiat Bozonarodzeniowych i Sylwestra (jedziemy do Polski, wiec tym bardziej te dni szybko zleca), pozniej do moich urodzin na poczatku marca, a od moich urodzin rowniutko 31 dni i bedzie Nasz Wielki Dzien!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 13:22 Temat postu: |
|
|
Coni, a wiesz, że to wcale a wcale nie głupi pomysł? w ten sposób faktycznie wydawać się może, że tych dni pozostaje niewiele.
No, przynajmniej w Twoim przypadku
Ja sobie muszę rozbić to na dwa lata ale powinno zadziałać na moją wrodzoną niecierpliwość  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 13:27 Temat postu: |
|
|
Ja tez naleze do osob niecierpliwych, wiec taki podzial czsu troche pomaga i ulatwia czas oczekiwania. Ale musze sie przyznac, ze teraz jakos na rowni ze slubem nie moge sie doczekac Bozego Narodzenia - bardzo dawno tak juz nie mialam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 13:35 Temat postu: |
|
|
Wierze Ci na słowo
Moje ostatnie święta w PL były 3 lata temu i gdybym w tym roku miała je spędzić właśnie tam, też nie mogłabym się doczekać
Będzie jednak inaczej, więc z moją radością muszę poczekać najpewniej do przyszłego roku.
Już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że dobrze mieć w życiu co jakiś czas coś, na co się czeka niecierpliwie. Jakiś cel, do którego się zmierza. Wtedy każdy dzień mija z przekonaniem, że zbliżamy się do tego i jakoś tak lepiej człowiekowi, gdy kładzie się spać i budzi się rano  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 13:39 Temat postu: |
|
|
Ja doszlam do podobnych wnioskow Moj najblizszy cel egzamin i certyfikat z niemieckiego, a pozniej slub  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sro 4 Lis 2009, 16:25 Temat postu: |
|
|
346 |
|