Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

zamawianie sprzątania

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zosiavin
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 5 Maj 2020, 7:27    Temat postu: zamawianie sprzątania Odpowiedz z cytatem

Czy w aktualnych warunkach, tj. poluzowaniu pewnych ograniczeń od poniedziałku, można już sobie zamówić do domu sprzątanie? No niektórym takie prozaiczne rzeczy średnio wychodzą - to po co się męczyć, zwłaszcza że ekipa z https://www.hojoclean.pl/ już miała okazję się okazać i wyszło dla nas OK. Przez te 2 miesiące sami robiliśmy porządki, no ale tak pobieżnie tylko...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 28 Maj 2020, 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie zamawialam uśmiech jakos poki co bez trudu wszystko sama ogarniam uśmiech ostatnio mąż zamowil na myjki.com parownice karcher i idzie szybko, wiadomo ze teraz bardziej trzeba dbac o czystosc wiec taka parownica to idealne rozwiazanie
Powrót do góry
lejla
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 29 Cze 2020, 7:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecam usługi firmy AirOzone. Wygenerowany ozon nie maskuje przykrych zapachów, ale całkowicie je usuwa. Jest konieczny, kiedy chcemy pozbyć się wyżej wymienionych, szkodliwych dla zdrowia czynników bez użycia środków chemicznych bezpośredniego kontaktu.
Powrót do góry
Transformers
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 24 Lip 2020, 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co z użyteczną chemią ? Ja osobiście nie wyobrażam sobie np mycia podłogi bez odpowiedniego płynu. Szeroki wybór chemii na pewno znajdziesz u nich https://hurtowniachemiczna.com Sporo moich znajomych kupuje tam chemie i wiem że bardzo sobie chwalą.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 9 Cze 2021, 18:17    Temat postu: roomba Odpowiedz z cytatem

U mnie w domu mamy odkurzacz bezprzewodowy roomba i świetnie sobie radzi z zabrudzeniami. Oprócz tego, że mam więcej czasu to odczułam wielką ulgę, ponieważ mam uczulenie na kurz, a roomba rozprawia się z nim elegancko
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 30 Lip 2021, 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

osobiście nigdy nie miałam okazji korzystać z takich usług i zobacz również jak samodzielnie można poradzić sobie ze sprzątaniem wnętrz. Bardzo ważną kwestią jest to jakiego sprzętu do tego używamy. Jak dla mnie dość ważne jest samo dozowanie czyściw.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 23 Lis 2021, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, jeżeli mogłabym wam coś podpowiedzieć, to myślę że warto w wolnej chwili zgłosić się do tej pralni pralnia-warszawianka.pl Warszawie. Mają bardzo ciekawą ofertę do zaproponowania która z pewnością przypadnie wam do gustu. Zajrzyjcie sobie na ich stronę, a poznać więcej szczegółów.
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 5 Lut 2022, 2:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musicie koniecznie sprawdzić sobie ofertę https://washexpert.com.pl/ , ponieważ posiadają m.in. serwis karcher, dzięki któremu oferują używane myjki ciśnieniowe, które możecie zakupić z 12 miesięczną gwarancją. Skorzystajcie sobie! Z pewnością będziecie zadowoleni z tego, co mogą zaoferować..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: