Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zosiavin początkujący

|
Wysłany: Wto 5 Maj 2020, 7:27 Temat postu: zamawianie sprzątania |
|
|
Czy w aktualnych warunkach, tj. poluzowaniu pewnych ograniczeń od poniedziałku, można już sobie zamówić do domu sprzątanie? No niektórym takie prozaiczne rzeczy średnio wychodzą - to po co się męczyć, zwłaszcza że ekipa z https://www.hojoclean.pl/ już miała okazję się okazać i wyszło dla nas OK. Przez te 2 miesiące sami robiliśmy porządki, no ale tak pobieżnie tylko... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Czw 28 Maj 2020, 15:03 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie zamawialam jakos poki co bez trudu wszystko sama ogarniam ostatnio mąż zamowil na myjki.com parownice karcher i idzie szybko, wiadomo ze teraz bardziej trzeba dbac o czystosc wiec taka parownica to idealne rozwiazanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla uzależniony

|
Wysłany: Pon 29 Cze 2020, 7:19 Temat postu: |
|
|
Ja polecam usługi firmy AirOzone. Wygenerowany ozon nie maskuje przykrych zapachów, ale całkowicie je usuwa. Jest konieczny, kiedy chcemy pozbyć się wyżej wymienionych, szkodliwych dla zdrowia czynników bez użycia środków chemicznych bezpośredniego kontaktu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Transformers bywalec

|
Wysłany: Pią 24 Lip 2020, 12:41 Temat postu: |
|
|
A co z użyteczną chemią ? Ja osobiście nie wyobrażam sobie np mycia podłogi bez odpowiedniego płynu. Szeroki wybór chemii na pewno znajdziesz u nich https://hurtowniachemiczna.com Sporo moich znajomych kupuje tam chemie i wiem że bardzo sobie chwalą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2021, 18:17 Temat postu: roomba |
|
|
U mnie w domu mamy odkurzacz bezprzewodowy roomba i świetnie sobie radzi z zabrudzeniami. Oprócz tego, że mam więcej czasu to odczułam wielką ulgę, ponieważ mam uczulenie na kurz, a roomba rozprawia się z nim elegancko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pią 30 Lip 2021, 18:40 Temat postu: |
|
|
osobiście nigdy nie miałam okazji korzystać z takich usług i zobacz również jak samodzielnie można poradzić sobie ze sprzątaniem wnętrz. Bardzo ważną kwestią jest to jakiego sprzętu do tego używamy. Jak dla mnie dość ważne jest samo dozowanie czyściw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Wto 23 Lis 2021, 11:59 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, jeżeli mogłabym wam coś podpowiedzieć, to myślę że warto w wolnej chwili zgłosić się do tej pralni pralnia-warszawianka.pl Warszawie. Mają bardzo ciekawą ofertę do zaproponowania która z pewnością przypadnie wam do gustu. Zajrzyjcie sobie na ich stronę, a poznać więcej szczegółów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Sob 5 Lut 2022, 2:49 Temat postu: |
|
|
Musicie koniecznie sprawdzić sobie ofertę https://washexpert.com.pl/ , ponieważ posiadają m.in. serwis karcher, dzięki któremu oferują używane myjki ciśnieniowe, które możecie zakupić z 12 miesięczną gwarancją. Skorzystajcie sobie! Z pewnością będziecie zadowoleni z tego, co mogą zaoferować.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|