|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
roslinka123 bywalec

|
Wysłany: Czw 24 Paź 2019, 13:16 Temat postu: nowe drzwi do domu |
|
|
Cześć wszystkim! Remontuje dom i szukam jakichś dobrych drzwi antywłamaniowych w Poznaniu. Są sądzicie o tych? Uważacie że to otwieranie drzwi smartfonem to dobry pomysł? Chyba, że ktoś by mi ukradł telefon, ale to raczej się nie wydarzy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fifika kandydat

|
Wysłany: Sro 6 Lis 2019, 10:16 Temat postu: |
|
|
A czemu chcesz postawić na drzwi antywłamaniowe? Tradycyjny alarm nie wystarczy ? Pytam bo ja tak zrobiłam a jeśli chodzi o drzwi to wybrałam takie wykonane w całości z wysoko gatunkowego drewna. Zakupy robiłam w firmie KRIS DRZWI https://kris-drzwi.pl/. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, błyskawiczna realizacja i świetny kontakt z producentem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Pią 8 Lis 2019, 7:48 Temat postu: |
|
|
fifika ja czekam własnie na dostarczenie drzwi z tej firmy Kris-Drzwi tylko u nich udało się zamówić kilka par drzwi o bardzo nietypowych wymiarach. To co do tej pory dało się zauważyć to świetny kontakt z właścicielem. Ceny też bardzo korzystne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kornelka33 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2019, 17:19 Temat postu: |
|
|
Tak otwieranie i zamykanie drzwi smartfonem to świetna sprawa. Sama korzystam z takiej możliwości. Mamy nowy dom więc zależało nam na najlepszych zabezpieczeniach. Nikt niepowołany nie wejdzie do środa. Braliśmy drzwi z Aluhaus z systemem ElektroMatic i tak na prawdę musieliśmy jedynie dopłacić około 650zł za integrację z systemem IO homecontrol. Trzeba iść z duchem czasu dlatego nie wahaliśmy się przy dobieraniu kilku opcji do naszych drzwi. Bezpieczeństwo i komfort są najważniejsze dla nas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Babcia_Jadzia bywalec

|
Wysłany: Czw 28 Lis 2019, 17:50 Temat postu: |
|
|
Wszystko jest możliwe, także to ze ktoś ci ukradnie telefon, albo po prostu zapomnisz go wziąć z domu. ;D Ja ogólnie nie wiem jak takie drzwi na telefon działają, więc też nie będę się bardziej wypowiadać w tym temacie. Za to w sklepie https://inspiro.online mają super drzwi z lustrem weneckim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|