Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

nowe drzwi do domu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
roslinka123
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 24 Paź 2019, 13:16    Temat postu: nowe drzwi do domu Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim! Remontuje dom i szukam jakichś dobrych drzwi antywłamaniowych w Poznaniu. Są sądzicie o tych? Uważacie że to otwieranie drzwi smartfonem to dobry pomysł? Chyba, że ktoś by mi ukradł telefon, ale to raczej się nie wydarzy Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
fifika
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 6 Lis 2019, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czemu chcesz postawić na drzwi antywłamaniowe? Tradycyjny alarm nie wystarczy ? Pytam bo ja tak zrobiłam a jeśli chodzi o drzwi to wybrałam takie wykonane w całości z wysoko gatunkowego drewna. Zakupy robiłam w firmie KRIS DRZWI https://kris-drzwi.pl/. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, błyskawiczna realizacja i świetny kontakt z producentem.
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 8 Lis 2019, 7:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fifika ja czekam własnie na dostarczenie drzwi z tej firmy Kris-Drzwi uśmiech tylko u nich udało się zamówić kilka par drzwi o bardzo nietypowych wymiarach. To co do tej pory dało się zauważyć to świetny kontakt z właścicielem. Ceny też bardzo korzystne.
Powrót do góry
kornelka33
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 19 Lis 2019, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak otwieranie i zamykanie drzwi smartfonem to świetna sprawa. Sama korzystam z takiej możliwości. Mamy nowy dom więc zależało nam na najlepszych zabezpieczeniach. Nikt niepowołany nie wejdzie do środa. Braliśmy drzwi z Aluhaus z systemem ElektroMatic i tak na prawdę musieliśmy jedynie dopłacić około 650zł za integrację z systemem IO homecontrol. Trzeba iść z duchem czasu dlatego nie wahaliśmy się przy dobieraniu kilku opcji do naszych drzwi. Bezpieczeństwo i komfort są najważniejsze dla nas.
Powrót do góry
Babcia_Jadzia
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 28 Lis 2019, 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest możliwe, także to ze ktoś ci ukradnie telefon, albo po prostu zapomnisz go wziąć z domu. ;D Ja ogólnie nie wiem jak takie drzwi na telefon działają, więc też nie będę się bardziej wypowiadać w tym temacie. Za to w sklepie https://inspiro.online mają super drzwi z lustrem weneckim.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: