|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donthate początkujący

|
Wysłany: Pią 22 Lut 2019, 12:47 Temat postu: Małżeńskie hobby |
|
|
Moja żona (kochana!) chyba zaczyna mieć mi za złe, że mam hobby. Typowo męskie - lubię pogrzebać w sprzęcie RTV, ostatnio wziąłem na warsztat starego LCD-ka, mam już zaciski https://diolut.pl/dociski-zapiecia-szybkomocujace-c-8_773.html i lecę z koksem. Nie spędzam przy tym nie wiadomo ile czasu - góra 8-10 h tygodniowo, głównie w soboty - ale żonka ma pretensje, że ją zaniedbuję
Miał ktoś podobne problemy tuż po ślubie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnMa kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Maj 2019, 12:16 Temat postu: |
|
|
A żona nie ma żadnego hobby? Hmm u nas nie ma takiego problemu bo mamy wspólne hobby Uwielbiamy muzykę, koncerty, ostatnio zapisaliśmy się na lekcje gry na perkusji szczecin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Sro 14 Lip 2021, 21:52 Temat postu: |
|
|
Przyznam szczerze, że bardzo dobrym hobby dla małżeństwa może być czytanie książek. Zawsze możecie się nimi wymieniać. Przynajmniej my robimy tak z mężem od jakiegoś czasu i jest to świetna zabawa . Mogę wam polecić nawet księgarnie internetową która ma bardzo dobre ceny: https://www.taniaksiazka.pl/dziewczynka-z-kieliszkami-grazyna-wisniewska-p-1524409.html . Warto przybliżyć sobie ich ofertę w wolnej chwili.
Ostatnio zmieniony przez westeroswinterfell dnia Czw 22 Lip 2021, 17:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
janusz_emce początkujący

|
Wysłany: Czw 15 Lip 2021, 11:10 Temat postu: |
|
|
Mnie i moją żonę połączył wspólny wyjazd na narty i to właśnie jest nasza wspólna pasja |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|